BEL ONS (070) 322 03 71
Hoogste prijsgarantie, al 25 jaar
Direct uitbetaald in een afgescheiden loket
Uitgeroepen tot de beste Goudopkoper
-- -- ----, --:-- uur

Goud of munten verkopen?

Bereken wat het u gaat opleveren!

Hoogste prijsgarantie en direct geld, ruim 25 jaar


Afgescheiden loket: Veilig, vertrouwd en discreet


Uitgeroepen tot de beste Goudopkoper

Zilveren munten verkopen

Onze naam vermoedt wellicht anders, maar bij Goudaankoop bent u wel degelijk ook aan het juiste adres voor de verkoop van zilveren munten. Zilver is een edelmetaal dat net als goud zijn waarde altijd behoudt. Munten van dit materiaal worden al eeuwenlang geproduceerd. Zowel de Perzen als de Oude Grieken gebruikten zilveren munten als handelsmiddel. Vandaag de dag zijn zilveren munten populair onder verzamelaars en beleggers. Wilt u losse zilveren munten verkopen of zelfs een hele collectie van de hand doen? Komt u dan gerust bij Goudaankoop langs voor een vrijblijvende taxatie en eventuele verkoop.

Waarom zilveren munten verkopen via Goudaankoop?

Heeft u behoefte aan wat extra cash? Of ligt die geërfde verzameling u in de weg? Goudaankoop koopt alle soorten munten in en betaalt u vaak meer dan de zilverprijs. Een eventuele meerwaarde is afhankelijk van de zeldzaamheid en kwaliteit van de munt. Onze ervaren taxateurs verzorgen een eerlijke waardebepaling en bieden u de scherpst mogelijke prijs voor uw munten of muntenverzameling. Het voordeel van Goudaankoop is dat wij zonder tussenkomst van andere handelaren werken. Wilt u uw zilveren munten verkopen, dan profiteert u als verkopende partij dus altijd van de beste prijs.

Wat gebeurt er met de zilveren munten die u verkoopt?

U wilt wellicht uw zilveren munten verkopen voor wat extra contanten, iemand anders kan niet wachten om ze aan zijn collectie toe te voegen. Of om ze te gebruiken als belegging. De zilveren munten die u aan Goudaankoop verkoopt, worden door ons als juwelier als belegging doorgekocht aan onze klanten. Het beleggen in zilver wordt voor beleggers als aantrekkelijke investering gezien omdat er een potentie op hoge rendementen bestaat. De prijsfluctuaties van de afgelopen jaren in ogenschouw nemend, kan zilver zelfs rendementen opleveren die de rendementen van goud overtreffen.

Nederlandse én buitenlandse zilveren munten verkopen

Wilt u uw zilveren munten verkopen? Goudaankoop in Den Haag hanteert de hoogste biedprijs. Wij kopen zilveren munten van wereldwijde herkomst in, zoals de bekende zilveren Maple Leaf uit Canada, maar ook de zilveren Krugerrand uit Zuid-Afrika. Behalve buitenlandse munten kopen we ook Nederlandse munten in. In de afgelopen twee eeuwen zijn er vele zilveren munten in Nederland geslagen. Tot 1967 werd er zelfs nog met zilveren guldens en rijksdaalders gewerkt. Ook zijn er in Nederland speciale zilveren munten ter ere van specifieke gelegenheden geslagen. Denkt u bijvoorbeeld aan het zilveren vijfje en zilveren tientje.

Zilveren munten verkopen en het bedrag dat ze opleveren

Wilt u uw zilveren munten verkopen, dan vraagt u zich wellicht af wat dit oplevert. Een eenduidig antwoord is daarop echter niet te geven. Het antwoord op uw logische vraag is namelijk gebaseerd op diverse factoren. De categorie waartoe uw zilveren munt of collectie zilveren munten behoort speelt een belangrijke rol. Er bestaat bijvoorbeeld een duidelijk onderscheid tussen oud zilvergeld dat vroeger als wettelijk betaalmiddel gold en de zilveren beleggingsmunten. Deze laatsten hebben een zilverpercentage van bijna honderd procent. Onze experts vertellen u nauwkeurig met welke munt(en) u te maken heeft.

De zilverprijs door de jaren heen

Wilt u uw zilveren munten verkopen, dan is het bedrag dat u daarvoor krijgt ook afhankelijk van de huidige zilverprijs. Deze koers wordt al sinds jaar en dag bepaald door de afweging tussen de vraag en het aanbod. Omdat dit continu verandert, verandert ook de zilverprijs onophoudelijk. De combinatie van veel geïnteresseerde kopers en weinig bieders leidt tot de hoogste prijzen. Wilt u uw zilveren munten verkopen voor contant geld? Dan krijgt u daar bij Goudaankoop altijd de aantrekkelijkst mogelijke prijs voor. De wereldwijd geldende zilverprijs wordt nauwlettend in de gaten gehouden en constant bijgewerkt.

Hoe werkt de zilverkoers precies?

De zilverkoers wordt gekenmerkt door constante schommelingen. Wilt u uw zilveren munten verkopen, dan is de kans dus aannemelijk dat de exacte prijs die u daarvoor krijgt, per dag anders is. Over het algemeen hebben we te maken met subtiele prijsschommelingen. De zilverprijs vertoont vaak dezelfde trend als de goudprijs. Gaat u uw zilveren munten verkopen, laat u deze dan vrijblijvend taxeren door een van de experts van Goudaankoop. Onze professionals analyseren de voorwerpen samen met u. De real-time zilverkoersen worden bij ons automatisch geactualiseerd.

Zo komt u beslagen ten ijs

Wilt u uw munten taxeren maar heeft u voorafgaand daaraan behoefte aan enig inzicht? Goudaankoop vindt het belangrijk dat u vertrouwt op zijn medewerkers. En dat vertrouwen wordt net een beetje extra gesterkt wanneer u zelf al over enige achtergrondinformatie beschikt. Daarom kunt u op onze website de actuele zilverprijs voor zilveren munten inzien. Vanwege de vele malafide handelaren aarzelen aanbieders van munten vaak om (nogmaals) met een taxateur in zee te gaan. Goudaankoop staat echter voor een honderd procent transparante samenwerking met u als potentieel verkopende partij.

Wilt u uw zilveren munten verkopen? Dit zijn de garanties die Goudaankoop u doet

Goudaankoop belooft niet alleen, maar maakt zijn beloften ook waar. Bij onze speciale afdeling in Den Haag kunt u erop rekenen dat u altijd te maken krijgt met gecertificeerd en ervaren personeel. De taxatie wordt in uw bijzijn verricht. U kunt rekenen op de privacy die u van een taxateur van deze zaken mag verwachten. Wilt u uw zilveren munten verkopen, dan vindt de waardebepaling daarvan plaats in een afgesloten ruimte en niet voor de ogen van eventuele andere verkopers. Goudaankoop biedt u de hoogste prijs.

Contact met Goudaankoop

Wilt u uw zilveren munten verkopen en vraagt u zich af waar u dit het beste kunt doen? Twijfelt u dan geen moment langer en laat uw zilveren munten taxeren in Den Haag bij Goudaankoop. Wij staan altijd klaar om een eerlijke en veilige taxatie voor u uit te voeren. Wilt u voorafgaand aan uw bezoek nog wat extra informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op middels het telefoonnummer 070 3220371. Als u hier de voorkeur aan geeft, kunt u ons uiteraard ook mailen met al uw vragen die komen kijken bij zilveren munten verkopen: info@goudservice.nl.

+25 jaar ervaring

Goudaankoop bestaat sinds 1993 en heeft ruim 25 jaar ervaring met het taxeren van gouden en zilveren sieraden. De inkoopprijs van uw sieraden wordt door ervaren taxateurs bepaald. Goudaankoop betaalt gemiddeld drie tot vier euro boven de prijzen van uw lokale juwelier of goudopkoper. Bij 50 gram is dit € 150,00 tot 200,00 meer dan dat u bij uw lokale goudopkoper of juwelier zou ontvangen! Het is dan zeker de moeite waard om naar Den Haag te reizen.

Hoogste prijs garantie

Goudaankoop betaalt de hoogste prijs voor uw gouden en of zilveren sieraden, horloges, munten en diamanten. Goudaankoop werkt direct samen met de fabrikant die uw oude sieraden verwerkt tot fijn edelmetaal, welke als baren worden verhandeld. Deze rechtstreekse samenwerking vertaalt zich voor u in de hoogste prijs die u kunt ontvangen voor de verkoop van uw gouden en of zilveren sieraden en andere goederen van edelmetaal. Contante of bankbetaling tegen de hoogste dagkoers.

Gratis waardebepaling

Goudaankoop rekent voor u gratis de inkoopwaarde van uw gouden en of zilveren sieraden uit. Ook de inkoopwaarde van uw munten, horloges, diamanten of andere goederen rekenen wij kosteloos voor u uit. U heeft geen verkoop verplichting.

Veiligheid

U staat in een afgescheiden loket. Niemand weet of u iets inlevert of alleen voor informatie komt. Niemand ziet hoeveel geld u meeneemt of dat de betaling per bank plaatsvindt. (Wees voorzichtig bij opkopers of juweliers waar andere kunnen zien wat u inlevert of uitbetaald krijgt.)

Transparantie

Goudaankoop betaalt de hoogste prijs voor al uw sieraden, munten en horloges van goud en zilver. Daar Goudaankoop de hoogste prijs betaalt en niets voor u te verbergen heeft komt de waardebepaling van uw goederen geheel transparant tot stand. U kijkt mee met het toetsen en wegen. U kijkt mee op het scherm waar de gewichten en gehaltes van uw goederen worden ingevuld en u ziet meteen de hoogste prijs die u ontvangt voor uw goederen. Heeft u vragen? Onze medewerkers informeren u graag!

Eerlijkheid

Jammer genoeg horen wij vaak van onze klanten dat hun sieraden elders, bij een andere goudopkopers of bij hun vertrouwde juwelier minder in karaat of gewicht zijn. Bij Goudaankoop worden uw sieraden en gebruiksvoorwerpen op een eerlijke manier getoetst. Wij zijn de enige opkoper van goud en zilver die u durven te adviseren om de prijzen elders te vergelijken!