BEL ONS (070) 322 03 71
Hoogste prijsgarantie, al 25 jaar
Direct uitbetaald in een afgescheiden loket
Uitgeroepen tot de beste Goudopkoper
-- -- ----, --:-- uur

Goud of munten verkopen?

Bereken wat het u gaat opleveren!

Hoogste prijsgarantie en direct geld, ruim 25 jaar


Afgescheiden loket: Veilig, vertrouwd en discreet


Uitgeroepen tot de beste Goudopkoper

Munten verkopen

Wilt u uw munten verkopen in Den Haag? Dan doet u dit uiteraard het liefst bij een betrouwbare juwelier met ervaring en kennis van zaken. Goudaankoop heeft een jarenlange expertise op dit gebied, of het nu om munten uit binnen- of buitenland gaat. Wilt u losse munten verkopen of wellicht een gehele munten collectie verkopen? Bij Goudaankoop verkoopt u uw munten als handelaar of particulier aan een gecertificeerd vakman. Tevreden over de door ons uitgevoerde taxatie? U kunt uw munten vervolgens direct verkopen voor cash, maar hun waarde ook op uw bank laten storten.

Waarom munten hun waarde nooit verliezen

Gouden en zilveren munten gelden overal ter wereld als een veilige manier van sparen in onzekere tijden. Goud en zilver zijn grondstoffen die hun waarde nooit zullen verliezen. Dit in tegenstelling tot geld, dat naar behoefte bij kan worden gedrukt door overheden. Zowel zilveren als gouden munten zijn meer dan een betaalmiddel. Ze vertegenwoordigen doorgaans ook een belangrijk moment in de geschiedenis. Heeft u munten geërfd en bent u benieuwd naar de waarde? Of overweegt u uw eigen verzameling te verkopen? Oude munten verkopen gebeurt eerlijk en veilig bij Goudaankoop in Den Haag.

Het belang van een expert

Wilt u uw munten verkopen? Dan kan alleen een expert u van dienst zijn bij het bepalen van de juiste waarde van uw losse munten of verzameling. Bij die waardebepaling spelen drie factoren een rol: de kwaliteit, de zeldzaamheid en de commerciële aantrekkelijkheid. Des te zeldzamer de munt is en des te beter de staat waarin deze verkeert, des te hoger zal ook zijn waarde zijn ten opzichte van de huidige zilver- of goudwaarde. De specialisten van Goudaankoop hebben bovendien feilloos inzicht in de huidige markt. Gewildheid en de economische situatie spelen een aanzienlijke rol.

Welk soort munten koopt Goudaankoop in?

Wilt u munten verkopen die in hun geheel of gedeeltelijk zijn vervaardigd van goud of zilver? Dan kunt u altijd terecht bij Goudaankoop. U kunt bij onze gediplomeerde vakspecialisten diverse soorten munten verkopen. De meest voor de hand liggende zijn de gouden vijfjes en zilveren tientjes, maar er bestaan ook tal van munten die uitzonderlijker genoemd kunnen worden. Goudaankoop taxeert en koopt munten van over de hele wereld, ongeacht de staat. Vaak ontvangt u meer dan de goud- of zilverprijs.  Wilt u overigens een verzameling oude munten verkopen, dan is compleetheid van de verzameling geen vereiste.

Munten verkopen: beleggingsmunten

Wereldwijd wordt er een onderscheid gemaakt tussen beleggingsmunten en verzamel- en herdenkingsmunten. Sinds edelmetaal een echte beleggingsfunctie heeft gekregen, houdt men een zilveren of gouden beleggingsmunt als investering. Dit soort munten wordt dan ook niet gebruikt in het dagelijkse betalingsverkeer. Bekende voorbeelden van dit soort munten zijn Gouden Tientjes, de Canadese Maple Leaf, de American Eagle en de Zuid-Afrikaanse Krugerrand. In tegenstelling tot een betalingsmunt is de waarde van de beleggingsmunt nominaal, maar ook gebaseerd op het gewicht in fijngoud en de marktwaarde van het edelmetaal.

Munten verkopen: herdenkings- en verzamelmunten

Herdenkings- en verzamelmunten vormen binnen ons land een wettig betaalmiddel; zo worden ze ook vaak geslagen. Zij blijven altijd hun nominale waarde behouden. Bij Goudaankoop kunt u deze  munten verkopen tegen de nominale waarde. De waarde van deze munten baseert uw expert voornamelijk op basis van de actuele verzamelwaarde en niet zozeer op basis van de goud- of zilverprijs. Wel is het zo, dat sommige verzamelmunten door hun jaartal of kwaliteit meer kunnen opleveren dan de huidige prijs van het edelmetaal. Onze taxateurs beoordelen uw munten of muntencollectie waar u bij bent.

Waarom munten verkopen bij Goudaankoop?

Munten verkopen bij Goudaankoop brengt voor u als verkopende partij meerdere pluspunten met zich mee. Zo werkt Goudaankoop niet met tussenpartijen, waardoor er geen onnodige kosten worden gemaakt die een negatieve invloed op de betaling kunnen hebben. Sterker nog, Goudaankoop biedt de hoogste prijs voor zowel gouden als zilveren munten. Op onze locatie zijn diverse experts aanwezig, waardoor u altijd snel wordt geholpen. Hierdoor blijft ook de privacy gewaarborgd. Taxaties vinden tevens plaats in een afgeschermde ruimte. Hierdoor zijn er geen omstanders die kunnen zien wat u aanbiedt en welke prijs u daarvoor ontvangt.

Altijd transparant, altijd vrijblijvend

Wilt u uw munten verkopen? De taxatie van alle muntstukken en collecties vindt plaats in uw bijzijn. Bij Goudaankoop kunt u rekenen op een eerlijke beoordeling. Wij realiseren ons dat u als klant logischerwijs over minder achtergrondkennis beschikt en ondersteunen het belang van een gelijkwaardige samenwerking. Daarom bieden wij u op onze website ook de mogelijkheid om helder inzicht in de prijzen te verkrijgen. Zo komt u als eventuele verkopende partij beslagen ten ijs. Uiteraard leidt een taxatie niet automatisch tot het verkopen van uw munten. De waardebepaling voert Goudaankoop geheel vrijblijvend uit. Vervolgens bepaalt u.

Uw munten verkopen op kantoor of per post

Wilt u uw muntencollectie of losse munten verkopen, dan kunt u erop rekenen dat u bij Goudaankoop altijd te woord wordt gestaan door een gediplomeerd en ervaren professional. De hoge prijs die wij voor gouden en zilveren munten bieden, maakt een rit naar Den Haag –ook als u verder uit de buurt woont- de moeite waard. Natuurlijk kunnen wij ons ook voorstellen dat u liever niet zomaar met waardevolle munten de deur uitgaat. Om die reden bieden wij u ook de mogelijkheid de munten per post te versturen. Wederom is taxatie vrijblijvend.

Contact met Goudaankoop

Wilt u zilveren of gouden munten verkopen en bent u op zoek naar een betrouwbare taxateur? Dan bent u bij Goudaankoop aan het juiste adres. Graag voeren wij een eerlijke en veilige taxatie voor u uit. Wilt u meer weten over munten verkopen en de details die bij dit proces komen kijken? Dan kunt u uiteraard altijd telefonisch contact met ons opnemen. Hiervoor belt u naar 070 3220371. Stuurt u liever een e-mail? Verzendt u deze dan naar info@goudservice.nl. Al onze informatie en adviezen zijn, zoals ook geldt voor een bezoek aan onze taxateurs op locatie, geheel vrijblijvend.

+25 jaar ervaring

Goudaankoop bestaat sinds 1993 en heeft ruim 25 jaar ervaring met het taxeren van gouden en zilveren sieraden. De inkoopprijs van uw sieraden wordt door ervaren taxateurs bepaald. Goudaankoop betaalt gemiddeld drie tot vier euro boven de prijzen van uw lokale juwelier of goudopkoper. Bij 50 gram is dit € 150,00 tot 200,00 meer dan dat u bij uw lokale goudopkoper of juwelier zou ontvangen! Het is dan zeker de moeite waard om naar Den Haag te reizen.

Hoogste prijs garantie

Goudaankoop betaalt de hoogste prijs voor uw gouden en of zilveren sieraden, horloges, munten en diamanten. Goudaankoop werkt direct samen met de fabrikant die uw oude sieraden verwerkt tot fijn edelmetaal, welke als baren worden verhandeld. Deze rechtstreekse samenwerking vertaalt zich voor u in de hoogste prijs die u kunt ontvangen voor de verkoop van uw gouden en of zilveren sieraden en andere goederen van edelmetaal. Contante of bankbetaling tegen de hoogste dagkoers.

Gratis waardebepaling

Goudaankoop rekent voor u gratis de inkoopwaarde van uw gouden en of zilveren sieraden uit. Ook de inkoopwaarde van uw munten, horloges, diamanten of andere goederen rekenen wij kosteloos voor u uit. U heeft geen verkoop verplichting.

Veiligheid

U staat in een afgescheiden loket. Niemand weet of u iets inlevert of alleen voor informatie komt. Niemand ziet hoeveel geld u meeneemt of dat de betaling per bank plaatsvindt. (Wees voorzichtig bij opkopers of juweliers waar andere kunnen zien wat u inlevert of uitbetaald krijgt.)

Transparantie

Goudaankoop betaalt de hoogste prijs voor al uw sieraden, munten en horloges van goud en zilver. Daar Goudaankoop de hoogste prijs betaalt en niets voor u te verbergen heeft komt de waardebepaling van uw goederen geheel transparant tot stand. U kijkt mee met het toetsen en wegen. U kijkt mee op het scherm waar de gewichten en gehaltes van uw goederen worden ingevuld en u ziet meteen de hoogste prijs die u ontvangt voor uw goederen. Heeft u vragen? Onze medewerkers informeren u graag!

Eerlijkheid

Jammer genoeg horen wij vaak van onze klanten dat hun sieraden elders, bij een andere goudopkopers of bij hun vertrouwde juwelier minder in karaat of gewicht zijn. Bij Goudaankoop worden uw sieraden en gebruiksvoorwerpen op een eerlijke manier getoetst. Wij zijn de enige opkoper van goud en zilver die u durven te adviseren om de prijzen elders te vergelijken!