BEL ONS (070) 322 03 71
Hoogste prijsgarantie, al 25 jaar
Direct uitbetaald in een afgescheiden loket
Uitgeroepen tot de beste Goudopkoper

Inkoop

Heeft u goud en zilver wat u wilt verkopen? Diamanten, horloges, munten of baren? Kom dan naar Goudaankoop aan het Hoflandplein te Den Haag, of stuur het verzekerd op. Goudaankoop taxeert geheel vrijblijvend uw eigendommen. Een taxatie kan zonder afspraak. Wij doen u meteen de beste aanbod. Bent u tevreden? Dan betalen we u direct uit, contant of indien gewenst per bank.

Goudaankoop is een erkende en betrouwbare juwelier gespecialiseerd in het verhandelen van goud en ander edelmetaal. Bij Goudaankoop verkoopt u als particulier en handelaar sieraden van goud, zilver of platina, munten, baren, horloges en voorwerpen van goud en zilver aan de gecertificeerde vakman.

Al uw oud goud is geld waard! Het meest voorkomende sloopgoud is goud van oude of kapotte sieraden. Voor u heeft zo’n sieraad misschien minder waarde, maar vergis u niet! Sloopgoud, of oud goud, is geld waard! Goudaankoop is de gecertificeerde specialist voor het inkopen van sloopgoud, oud goud, oud zilver en andere edelmetalen. Niet alleen bij goud dat nog helemaal goed is, maar ook bij sloopgoud ontvangt u bij de verkoop ervan natuurlijk de beste prijs. Deze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de meest actuele goudkoersen. U ontvangt bij Goudaankoop direct contant geld. Zoek dus die oude, kapotte sieraden nog even op en kijk wat u ervoor kunt krijgen bij Goudaankoop.

Gouden munten vertegenwoordigen zonder meer een hoge waarde. Goudaankoop betaalt u de hoogste prijs voor uw munten van goud of zilver. Heeft u gouden munten die u wilt verkopen? En zoekt u een taxateur die verstand heeft van zaken, waar u prettig en persoonlijk geholpen wordt én u een goede prijs biedt voor uw muntenverzameling?  Voor een veilige en vertrouwde taxatie van al uw munten kunt u terecht bij Goudaankoop. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van uw waardevolle munten. Onze taxateurs bepalen de waarde van uw munten aan de hand van verschillende zaken, waaronder het goud gehalte, de zeldzaamheid en de kwaliteit.

Munten worden verhandeld zonder tussenkomst van andere partijen of handelaars. Dit vertaalt zich voor u in de hoogste prijs die u kunt ontvangen voor de verkoop van uw munten. Als klant profiteert u altijd van de beste service, maar zeker ook van de beste prijs. Wij hanteren altijd de meest actuele goudprijzen, en bieden het meest aantrekkelijke tarief voor uw munten.

Goudaankoop koopt alle soorten gouden munten in, ongeacht de staat van uw munten en betaalt vaak meer dan de goud of zilverprijs. Deze meerwaarde is sterk afhankelijk van jaartallen en kwaliteit. Goudaankoop betaalt u direct contant uit! Natuurlijk kunt u het bedrag ook op uw bankrekening over laten maken. Dit wordt dan meteen aan u overgemaakt!

Uw goudbaar verkoopt u voor de hoogste prijs bij Goudaankoop. Wij kopen goudbaren die zijn geslagen in tenminste 99,9% puur goud. Alle goudbaren dienen afkomstig te zijn van een LBMA erkende producent. Op deze baren is het gewicht en gehalte weergegeven, alsmede het logo en of de naam van de producent.

Goudbaren kunnen u een aardig bedrag opleveren. Bent u een belegger, en wilt u uw goudbaar verzilveren? Of erfde u een goudbaar die u graag wilt omzetten in geld? Goudaankoop is het adres voor aankoop van uw goudbaren en biedt de hoogste prijs voor uw gouden baren en munten. Goudaankoop koopt alle soorten goudbaren in, ongeacht de staat van uw goudbaar. Goudaankoop betaalt u direct contant uit! Natuurlijk kunt u het bedrag ook op uw bankrekening over laten maken. Dit wordt dan meteen aan u overgemaakt! Klik hier voor de dagprijs van gouden baren.

Gouden tanden of gouden kiezen verkopen? Gouden kiezen of tanden verkoopt tegen de hoogste dagprijs bij Goudaankoop. Gouden tanden en kiezen worden dagelijks bij ons ingeleverd. Wij kopen gouden kiezen en tanden in van tandartsen en particulieren. Gouden tanden, kiezen of kronen zijn veel geld waard. Laat de waarde geheel vrijblijvend door ons bepalen.

Wilt u uw briljanten of sieraden met briljanten verkopen? Sieraden met briljant verkoopt u voor de hoogste prijs bij Goudaankoop. Wij kopen uw losse diamanten en gouden of platina sieraden bezet met diamant. Dat kunnen losse edelstenen zijn of ringen, armbanden of kettingen met diamant. Uw gouden sieraden zijn veel geld waard. Gezet met briljanten zijn uw gouden sieraden nog meer waard. De meerwaarde is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de grootte, kwaliteit, kleur en slijpvorm van de briljant, ook wel de 4 C’s genoemd.

Heeft u gouden sieraden met briljant geërfd die maar in de kast blijven liggen? Door de tijd heen kunnen deze verkleurd of vervuild zijn. Maar vergist u niet, het kan toch aardig wat geld waard zijn. Het is de moeite waard om uw sieraden met briljant te laten taxeren. De taxatie is geheel vrijblijvend en u mag langskomen zonder afspraak wanneer het u schikt. Wij zijn er voor u.

+25 jaar ervaring

Goudaankoop bestaat sinds 1993 en heeft ruim 25 jaar ervaring met het taxeren van gouden en zilveren sieraden. De inkoopprijs van uw sieraden wordt door ervaren taxateurs bepaald. Goudaankoop betaalt gemiddeld drie tot vier euro boven de prijzen van uw lokale juwelier of goudopkoper. Bij 50 gram is dit € 150,00 tot 200,00 meer dan dat u bij uw lokale goudopkoper of juwelier zou ontvangen! Het is dan zeker de moeite waard om naar Den Haag te reizen.

Hoogste prijs garantie

Goudaankoop betaalt de hoogste prijs voor uw gouden en of zilveren sieraden, horloges, munten en diamanten. Goudaankoop werkt direct samen met de fabrikant die uw oude sieraden verwerkt tot fijn edelmetaal, welke als baren worden verhandeld. Deze rechtstreekse samenwerking vertaalt zich voor u in de hoogste prijs die u kunt ontvangen voor de verkoop van uw gouden en of zilveren sieraden en andere goederen van edelmetaal. Contante of bankbetaling tegen de hoogste dagkoers.

Gratis waardebepaling

Goudaankoop rekent voor u gratis de inkoopwaarde van uw gouden en of zilveren sieraden uit. Ook de inkoopwaarde van uw munten, horloges, diamanten of andere goederen rekenen wij kosteloos voor u uit. U heeft geen verkoop verplichting.

Veiligheid

U staat in een afgescheiden loket. Niemand weet of u iets inlevert of alleen voor informatie komt. Niemand ziet hoeveel geld u meeneemt of dat de betaling per bank plaatsvindt. (Wees voorzichtig bij opkopers of juweliers waar andere kunnen zien wat u inlevert of uitbetaald krijgt.)

Transparantie

Goudaankoop betaalt de hoogste prijs voor al uw sieraden, munten en horloges van goud en zilver. Daar Goudaankoop de hoogste prijs betaalt en niets voor u te verbergen heeft komt de waardebepaling van uw goederen geheel transparant tot stand. U kijkt mee met het toetsen en wegen. U kijkt mee op het scherm waar de gewichten en gehaltes van uw goederen worden ingevuld en u ziet meteen de hoogste prijs die u ontvangt voor uw goederen. Heeft u vragen? Onze medewerkers informeren u graag!

Eerlijkheid

Jammer genoeg horen wij vaak van onze klanten dat hun sieraden elders, bij een andere goudopkopers of bij hun vertrouwde juwelier minder in karaat of gewicht zijn. Bij Goudaankoop worden uw sieraden en gebruiksvoorwerpen op een eerlijke manier getoetst. Wij zijn de enige opkoper van goud en zilver die u durven te adviseren om de prijzen elders te vergelijken!

-- -- ----, --:-- uur

Goud of munten verkopen?

Bereken wat het u gaat opleveren!

Hoogste prijsgarantie en direct geld, ruim 25 jaar


Afgescheiden loket: Veilig, vertrouwd en discreet


Uitgeroepen tot de beste Goudopkoper