BEL ONS (070) 322 03 71
Hoogste prijsgarantie, al 25 jaar
Direct uitbetaald in een afgescheiden loket
Uitgeroepen tot de beste Goudopkoper
-- -- ----, --:-- uur

Goud of munten verkopen?

Bereken wat het u gaat opleveren!

Hoogste prijsgarantie en direct geld, ruim 25 jaar


Afgescheiden loket: Veilig, vertrouwd en discreet


Uitgeroepen tot de beste Goudopkoper

Gouden tientje

Heeft u een gouden tientje liggen? Denk er dan eens over deze bijzondere munt te verkopen. Hij is namelijk geld waard! Bij Goudaankoop krijgt u een eerlijke prijs voor uw gouden tientje. Als onderdeel van juweliersbedrijf Goudservice zijn wij een betrouwbaar adres voor de verkoop van al uw goud en zilver. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij expert in het taxeren van sieraden, munten en voorwerpen van goud en zilver. Bovendien bieden wij de hoogste prijs voor uw gouden tientje. Onze experts staan altijd klaar voor het taxeren van uw goud of het geven van persoonlijk advies.

Wat is een gouden tientje?

Het gouden tientje was een populair muntstuk in de 19e en 20e eeuw. Het was het muntstuk met de hoogste waarde. Er zijn gouden tientjes uit verschillende jaartallen. De eerste werden geslagen in de tijd van koning Willem I, de laatste tijdens de regering van koningin Wilhelmina. Sinds 1936 is het gouden tientje geen geldig betaalmiddel meer. Daarom is het populair geworden onder verzamelaars en beleggers. Later werden er nog wel zilveren tientjes geslagen ter gelegenheid van verschillende jubilea. De goudprijs is de laatste jaren hard gestegen. Daarom kunnen gouden tientjes een mooi bedrag opbrengen bij verkoop.

Expert in gouden munten

Goudaankoop is expert in de in- en verkoop van gouden munten. Daarom kunt u ook met uw gouden tientje prima bij ons terecht. Onze taxateur helpt u op prettige en persoonlijke wijze. Bovendien krijgt u altijd een eerlijke prijs voor uw gouden munten. Bij het taxeren van munten letten we onder andere op het goud gehalte, de kwaliteit en de zeldzaamheid. Bij Goudaankoop worden uw munten verhandeld zonder dat er andere partijen bij betrokken zijn. Zo kunnen wij u de hoogste prijs voor uw gouden tientje bieden. Daarbij hanteren we de meest actuele goudprijs.

Waarde gouden tientje

Heeft u naast een gouden tientje nog andere gouden munten? Dan kopen wij die ook graag van u, ook al zijn ze misschien niet meer in goede staat. Goud behoudt immers te allen tijde zijn waarde. Uw krijgt vaak meer voor uw munten dan alleen de goudprijs, zeker als het munten zijn van goede kwaliteit en zeldzame jaartallen. Bent u het eens met ons aanbod? Dan kunt u uw gouden munten direct aan ons verkopen. U kiest zelf of u de betaling in contanten wilt of toch liever via de bank. In het laatste geval wordt het bedrag meteen naar uw rekening overgemaakt.

Wat is een gouden tientje waard?

De waarde van uw gouden tientje wordt bepaald door de goudprijs. De goudprijs kan sterk schommelen onder invloed van de goudkoersen. Daarom kan de waarde van uw gouden tientje de ene dag hoger zijn dan de andere. Bij Goudaankoop hanteren we altijd de meest actuele goudprijs. Veel gouden tientjes komen uit een erfenis of zijn ooit gekocht als belegging of verzamelobject. Zeldzame gouden tientjes hebben een hoge verzamelwaarde. U krijgt daar dus meer voor dan alleen de goudwaarde.

Gegarandeerd de hoogste prijs

Goudaankoop biedt u altijd de hoogste prijs voor uw gouden tientje of andere munten. Dat komt door onze samenwerking met de fabrikant die het oude goud verwerkt tot goudbaren die worden verhandeld. Er is dus geen tussenkomst van andere partijen of handelaren en dat ziet u terug in onze inkoopprijs. Wij betalen u het bedrag direct uit in contanten of via de bank. Daarbij wordt altijd de meest actuele goudkoers gehanteerd. Weet u nog niet zeker of u uw gouden tientje wilt verkopen? Kom dan bij ons langs voor een gratis waardebepaling. Dan kunt u altijd nog beslissen of u overgaat tot verkoop of niet.

Open en eerlijk

Bij Goudaankoop hebben we geen geheimen voor u. Daarom kunt u bij ons meekijken tijdens het hele verkoopproces. U staat er met uw neus bovenop als wij uw goud toetsen en wegen. Zo ziet u ook de gewichten en gehaltes die op het scherm worden ingevuld én de prijs die wij voor uw goud geven. De taxatie van uw gouden munten of sieraden is geheel kosteloos en vrijblijvend. U weet altijd waar u aan toe bent, zodat u de juiste keuze kunt maken bij de verkoop van uw goud.

Veiligheid en privacy

Bij de verkoop van goud kan het gaan om flinke bedragen. Daarom vinden wij uw veiligheid en privacy ontzettend belangrijk. Wij ontvangen u aan een afgescheiden loket. Zo is voor niemand te zien of u goud bij zich heeft en of u dat ook daadwerkelijk verkoopt. Ook is niet zichtbaar of u contanten hebt gekregen voor uw goud. En dat is wel zo’n veilige gedachte. Bij de toetsing en verkoop zijn dus alleen u en onze expert betrokken. Wilt u liever niet langskomen of lukt dat om één of andere reden niet? Dan kunt u uw gouden tientje ook verzekerd per post naar ons toesturen, zodat wij de waarde ervan kunnen bepalen. Gaat u akkoord met onze prijs? Dan maken wij het bedrag over naar uw bankrekening. Toch liever niet verkopen? Dan sturen we het gouden tientje gewoon weer naar u terug.

Gouden tientje verkopen?

Heeft u sieraden, munten of voorwerpen van goud, die u wilt verkopen? Goudaankoop is een erkend en betrouwbaar adres voor particulieren en handelaren. Ook kapotte of verouderde sieraden kunt u gewoon aan ons verkopen. De waarde van oud goud, ook wel sloopgoud genoemd, is gelijk aan de waarde van nieuw goud. Het goud behoudt immers zijn waarde, ook al is het niet nieuw meer. Wij berekenen de waarde van uw goud aan de hand van de actuele goudkoers, zodat u altijd een eerlijke prijs voor uw oud goud krijgt.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u een gouden tientje verkopen? Of heeft u andere gouden munten liggen waar u niets meer mee doet? Kom dan langs bij Goudaankoop of neem contact met ons op voor een vrijblijvende taxatie. Uw gouden tientje is misschien veel meer waard dan u denkt. Daarom is het zeker de moeite waard om onze experts er naar de laten kijken. Wij bieden u de hoogste prijs voor uw gouden tientje en betalen u direct uit. Dat kan contant, maar ook via de bank.

Wilt u meer weten? Bel ons dan op nummer 070 – 322 03 71 of mail naar info@goudservice.nl

+25 jaar ervaring

Goudaankoop bestaat sinds 1993 en heeft ruim 25 jaar ervaring met het taxeren van gouden en zilveren sieraden. De inkoopprijs van uw sieraden wordt door ervaren taxateurs bepaald. Goudaankoop betaalt gemiddeld drie tot vier euro boven de prijzen van uw lokale juwelier of goudopkoper. Bij 50 gram is dit € 150,00 tot 200,00 meer dan dat u bij uw lokale goudopkoper of juwelier zou ontvangen! Het is dan zeker de moeite waard om naar Den Haag te reizen.

Hoogste prijs garantie

Goudaankoop betaalt de hoogste prijs voor uw gouden en of zilveren sieraden, horloges, munten en diamanten. Goudaankoop werkt direct samen met de fabrikant die uw oude sieraden verwerkt tot fijn edelmetaal, welke als baren worden verhandeld. Deze rechtstreekse samenwerking vertaalt zich voor u in de hoogste prijs die u kunt ontvangen voor de verkoop van uw gouden en of zilveren sieraden en andere goederen van edelmetaal. Contante of bankbetaling tegen de hoogste dagkoers.

Gratis waardebepaling

Goudaankoop rekent voor u gratis de inkoopwaarde van uw gouden en of zilveren sieraden uit. Ook de inkoopwaarde van uw munten, horloges, diamanten of andere goederen rekenen wij kosteloos voor u uit. U heeft geen verkoop verplichting.

Veiligheid

U staat in een afgescheiden loket. Niemand weet of u iets inlevert of alleen voor informatie komt. Niemand ziet hoeveel geld u meeneemt of dat de betaling per bank plaatsvindt. (Wees voorzichtig bij opkopers of juweliers waar andere kunnen zien wat u inlevert of uitbetaald krijgt.)

Transparantie

Goudaankoop betaalt de hoogste prijs voor al uw sieraden, munten en horloges van goud en zilver. Daar Goudaankoop de hoogste prijs betaalt en niets voor u te verbergen heeft komt de waardebepaling van uw goederen geheel transparant tot stand. U kijkt mee met het toetsen en wegen. U kijkt mee op het scherm waar de gewichten en gehaltes van uw goederen worden ingevuld en u ziet meteen de hoogste prijs die u ontvangt voor uw goederen. Heeft u vragen? Onze medewerkers informeren u graag!

Eerlijkheid

Jammer genoeg horen wij vaak van onze klanten dat hun sieraden elders, bij een andere goudopkopers of bij hun vertrouwde juwelier minder in karaat of gewicht zijn. Bij Goudaankoop worden uw sieraden en gebruiksvoorwerpen op een eerlijke manier getoetst. Wij zijn de enige opkoper van goud en zilver die u durven te adviseren om de prijzen elders te vergelijken!