BEL ONS (070) 322 03 71
Hoogste prijsgarantie, al 25 jaar
Direct uitbetaald in een afgescheiden loket
Uitgeroepen tot de beste Goudopkoper
-- -- ----, --:-- uur

Goud of munten verkopen?

Bereken wat het u gaat opleveren!

Hoogste prijsgarantie en direct geld, ruim 25 jaar


Afgescheiden loket: Veilig, vertrouwd en discreet


Uitgeroepen tot de beste Goudopkoper

Goud verkopen

Veel mensen hebben gouden sieraden in huis die ze nooit dragen. Het kan om een erfstuk gaan, of om een sieraad dat beschadigd is. Het kan natuurlijk ook dat uw smaak veranderd is en dat u een eerder gekocht sieraad gewoon niet meer mooi vindt. Als dat het geval is kunt u uw goud verkopen in Den Haag bij Goudaankoop.nl. Wij kopen gouden sieraden en munten en u krijgt een eerlijke prijs voor de hoeveelheid goed die het sieraad of de munt bevat. De waarde wordt bepaald per gram goud. Dit wordt nauwkeurig door onze medewerker gewogen als u uw sieraden laat taxeren.

Wanneer komt goud verkopen aan de orde?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom mensen goud verkopen. Het kan zijn dat er een erfstuk is en meerdere erfgenamen waardoor de opbrengst moet worden verdeeld. Het kan natuurlijk ook gebeuren dat u het geld dat uw gouden sieraad of gouden horloge dringend nodig heeft. In dit soort gevallen kunt u terecht bij Goudaankoop.nl in Den Haag. Wij bieden u altijd een eerlijke prijs voor uw goud, uw items worden getaxeerd door zeer ervaren medewerkers.

Hoeveel waarde heeft mijn sieraad?

De waarde van uw sieraad is afhankelijk van de goudprijs en de hoeveelheid goud. De meeste sieraden zijn 14 karaats goud, sommige sieraden zijn 18 karaats goud en uitzonderlijk bevat een sieraad 24 karaats goud. Dit is altijd in een merkje op het sieraad aangegeven. Met het blote oog is dat soms niet goed te zien. Onze ervaren medewerkers zullen dit merkje echter altijd vinden op uw sieraad als u goud wilt verkopen in Den Haag. Vervolgens wordt uw sieraad gewogen en de kwaliteit van het goud beoordeeld. Afhankelijk daarvan kunnen wij u een prijs noemen waarvoor wij uw aangeboden sieraad kunnen inkopen.

Hoe hoog is de goudprijs?

Wilt u goud verkopen in Den Haag dan krijgt u te maken met de dagprijs van goud. Deze kan soms wat wisselen, de prijs is afhankelijk van vraag en aanbod. Als u zelf online gaat zoeken naar de goudprijs is de kans groot dat u een prijs tegenkomt die niet actueel is. Daarnaast is er verschil tussen de prijs voor zakelijke verkoop van goud en particuliere verkoop. Als u wilt weten wat een sieraad waard is kunt u het beste bij ons langskomen. Bij Goudaankoop.nl kunnen wij dan direct bepalen wat wij u kunnen bieden voor het door u aangeboden sieraard.

Gouden en zilveren munten verkopen in Den Haag

Naast sieraden kunt u bij ons ook gouden munten en zilveren munten aanbieden. Deze worden door ons getaxeerd en u krijgt een bod om ze te verkopen. Of u dat doet is natuurlijk helemaal aan u om te bepalen. Als u liever niet met de munten over straat gaat kunt u de munten ook naar ons opsturen. Ook dan doen wij een vrijblijvende taxatie. Gaat u akkoord wordt het bedrag aan u overgemaakt. Als u de munten toch niet wilt verkopen sturen wij ze verzekerd aan u terug. Bij de aankoop van munten kunt u zowel gouden als zilveren munten aanbieden.

Bezit u nog een gouden tientje?

Vroeger werden gouden tientjes uitgegeven door de Rijksmunt in Nederland. Bent u de bezitter van een gouden  tientje en wilt u de munt te gelde maken? Kom dan gerust langs bij Goudaankoop.nl. Uw goud verkopen in Den Haag wilt u immers doen voor een eerlijke prijs en die bieden wij gegarandeerd. Uw munt wordt door ons getaxeerd en u krijgt de opbrengst direct uitbetaald. Van het geld kunt u vervolgens iets leuks doen of een noodzakelijke aankoop financieren.

Is goud verkopen wel verstandig?

De prijs van goud is redelijk stabiel. Wachten tot de prijs voor goud fors stijgt is dus in veel gevallen niet aan de orde. De prijzen kunnen wel eens wat fluctueren afhankelijk van de economische situatie. Maar de kans dat de prijs voor goud ineens fors daalt of stijgt is niet zo groot. Als u een gouden sieraad heeft dat u niet meer draagt omdat het bijvoorbeeld beschadigd is, of als u een sieraad heeft geërfd dat niet uw smaak is, dan kunt u dit te koop aanbieden. Goud verkopen in Den Haag doet u veilig en tegen een realistische prijs bij Goudaankoop.nl. Uw aangeboden sieraden, horloges of munten worden door ons deskundig beoordeeld zodat u altijd een goede prijs voor uw goud ontvangt.

Wij kopen ook zilver in

U kunt bij Goudaankoop.nl niet alleen goud verkopen in Den Haag. Wij hebben ook interesse in uw zilveren sieraden en munten. Ook deze kunt u dus bij ons aanbieden voor taxatie. Wij bekijken wat de hoeveelheid zilver is die in het sieraad of de munt is verwerkt en bieden u naar aanleiding daarvan een prijs Als er edelstenen in een sieraad zijn verwerkt dan zal dat in veel gevallen de waarde doen stijgen. Op de website ziet u de actuele prijzen voor zilveren sieraden en zilveren munten.

Veilige inkoop van uw goud

Wilt u uw goud verkopen in Den Haag, wees dan voorzichtig bij wie u naar binnen stapt. Er zijn juweliers en opkopers van goud en zilver die het niet zo nauw nemen met de privacy. Bij Goudaankooop.nl staat u altijd aan een afgeschermd loket. Alleen u en onze medewerker weten wat u komt inleveren of laten taxeren. Als u besluit uw goud of zilver te verkopen dan wordt de betaling in strikte privacy geregeld. Het bedrag wordt op uw rekening gestort of u krijgt de waarde cash uitbetaald. Alleen u weet hoeveel er op uw rekening wordt bijgeschreven of hoeveel u in contant geld meekrijgt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat iemand anders dan u weet dat u bij ons een verkoop heeft gedaan.

Uw goud verkopen voor een eerlijke prijs

Wilt u uw goud verkopen voor een eerlijke prijs? Wilt u zeker weten dat u krijgt wat uw ingeleverde sieraden of munten waard zijn? Kom dan naar Goudinkoop.nl in Den Haag. U kunt uw gouden sieraden, horloges of munten ook bij ons belenen. Zij dienen dan als onderpand voor een lening die wij aan u verstrekken. Wanneer u het geleende bedrag aan ons terugbetaalt ontvangt u ook uw sieraden weer terug. Kunt u niet aan uw betalingsverplichting voldoen dan worden de door u in onderpand gegeven sieraden door ons als verkocht beschouwd. Meer informatie over belenen vindt u op onze website.

+25 jaar ervaring

Goudaankoop bestaat sinds 1993 en heeft ruim 25 jaar ervaring met het taxeren van gouden en zilveren sieraden. De inkoopprijs van uw sieraden wordt door ervaren taxateurs bepaald. Goudaankoop betaalt gemiddeld drie tot vier euro boven de prijzen van uw lokale juwelier of goudopkoper. Bij 50 gram is dit € 150,00 tot 200,00 meer dan dat u bij uw lokale goudopkoper of juwelier zou ontvangen! Het is dan zeker de moeite waard om naar Den Haag te reizen.

Hoogste prijs garantie

Goudaankoop betaalt de hoogste prijs voor uw gouden en of zilveren sieraden, horloges, munten en diamanten. Goudaankoop werkt direct samen met de fabrikant die uw oude sieraden verwerkt tot fijn edelmetaal, welke als baren worden verhandeld. Deze rechtstreekse samenwerking vertaalt zich voor u in de hoogste prijs die u kunt ontvangen voor de verkoop van uw gouden en of zilveren sieraden en andere goederen van edelmetaal. Contante of bankbetaling tegen de hoogste dagkoers.

Gratis waardebepaling

Goudaankoop rekent voor u gratis de inkoopwaarde van uw gouden en of zilveren sieraden uit. Ook de inkoopwaarde van uw munten, horloges, diamanten of andere goederen rekenen wij kosteloos voor u uit. U heeft geen verkoop verplichting.

Veiligheid

U staat in een afgescheiden loket. Niemand weet of u iets inlevert of alleen voor informatie komt. Niemand ziet hoeveel geld u meeneemt of dat de betaling per bank plaatsvindt. (Wees voorzichtig bij opkopers of juweliers waar andere kunnen zien wat u inlevert of uitbetaald krijgt.)

Transparantie

Goudaankoop betaalt de hoogste prijs voor al uw sieraden, munten en horloges van goud en zilver. Daar Goudaankoop de hoogste prijs betaalt en niets voor u te verbergen heeft komt de waardebepaling van uw goederen geheel transparant tot stand. U kijkt mee met het toetsen en wegen. U kijkt mee op het scherm waar de gewichten en gehaltes van uw goederen worden ingevuld en u ziet meteen de hoogste prijs die u ontvangt voor uw goederen. Heeft u vragen? Onze medewerkers informeren u graag!

Eerlijkheid

Jammer genoeg horen wij vaak van onze klanten dat hun sieraden elders, bij een andere goudopkopers of bij hun vertrouwde juwelier minder in karaat of gewicht zijn. Bij Goudaankoop worden uw sieraden en gebruiksvoorwerpen op een eerlijke manier getoetst. Wij zijn de enige opkoper van goud en zilver die u durven te adviseren om de prijzen elders te vergelijken!