BEL ONS (070) 322 03 71
Hoogste prijsgarantie, al 25 jaar
Direct uitbetaald in een afgescheiden loket
Uitgeroepen tot de beste Goudopkoper
-- -- ----, --:-- uur

Goud of munten verkopen?

Bereken wat het u gaat opleveren!

Hoogste prijsgarantie en direct geld, ruim 25 jaar


Afgescheiden loket: Veilig, vertrouwd en discreet


Uitgeroepen tot de beste Goudopkoper

Goud verkopen Den Haag

Wilt u goud verkopen in Den Haag? Dan bent u bij onze vakmensen aan het juiste adres. Wij werden al meermaals uitgeroepen tot ‘beste goudopkoper’. Heeft u sieraden uit een erfenis gekregen? Heeft u juwelen in de kast liggen die niet meer naar uw smaak of misschien onherstelbaar kapot zijn? Dan doet u er goed aan om exemplaren waarvan u emotioneel afstand kunt doen, naar Goudaankoop te brengen. U kunt goud verkopen voor cash, maar behalve contante betalingen zijn ook bankstortingen mogelijk. Wij helpen u altijd op een eerlijke, discrete en transparante wijze.

Onderdeel van erkend juweliersbedrijf Goudservice

Goudaankoop is de speciale inkoopafdeling van Goudservice, een gediplomeerd juweliersbedrijf dat sinds 1992 bestaat. Goudaankoop zag al een jaar na de start van deze juwelierszaak het levenslicht en kan inmiddels dus bogen op ruim een kwart eeuw ervaring in het taxeren van onder andere gouden sieraden. Dankzij de werkwijze van Goudaankoop kunt u erop rekenen dat u een hoger bedrag zult ontvangen dan een lokale juwelier u kan bieden. Des te meer goud u verkoopt, des te groter wordt vanzelfsprekend het voordeel. Bij Goudaankoop goud verkopen in Den Haag is de moeite dan ook waard.

Uw goud verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs

Niet alleen bent u bij Goudaankoop aan het juiste adres wanneer u veilig goud wilt verkopen, maar ook wanneer u op zoek bent naar de hoogste prijs voor uw artikelen. Goudaankoop durft met zekerheid te zeggen u de hoogste prijs voor uw gouden sieraden te kunnen bieden. Deze belofte vloeit voort uit de directe samenwerking tussen Goudaankoop en fabrikanten die uw oude sieraden verwerken tot edelmetaal. Geen tussenpersonen die de kosten opdrijven dus, maar een transparante en rechtstreekse samenwerking die voor u als eventueel verkopende partij alleen maar voordelen met zich meebrengt.

Wanneer goud verkopen?

Er zijn 1001 redenen te bedenken waarom iemand overgaat tot goud verkopen. Misschien heeft u ergens geërfd goud liggen waar u nooit iets mee doet, of kan de verkoop van een gouden sieraad u net helpen dat ene spaardoel te halen. Of bevindt u zich in een financieel lastige situatie. Wat uw reden ook is, onze ervaren taxateurs gaan discreet met u en uw bezittingen om.  Uw beweegreden heeft geen enkele invloed op de prijs die u voor uw sieraden krijgt. Wel is het belangrijk om na te gaan of de noodzakelijke (keur)merkjes aanwezig zijn.

Goud verkopen en keurmerken

Gouden sieraden zijn over het algemeen voorzien van keurmerkjes. In Nederland is dat zelfs verplicht. Wilt u goud verkopen, dan vindt u een dergelijk (keur)merkje als een soort klein stempeltje op het sieraad. Soms zijn deze zo klein, dat ze met het blote oog lastig te zien zijn. Ook kan het zijn dat een gouden sieraad niet over deze consumentenbescherming beschikt omdat het in het buitenland is vervaardigd. Aarzelt u ook dan niet en komt u dan gewoon langs bij Goudaankoop. De ervaren taxateurs vertellen u snel of u te maken heeft met een ‘echt’ sieraad.

Zelf nagaan wat het goudgehalte van uw sieraad is

Hebben we te maken met een echt gouden sieraad en wilt u dit goud verkopen, dan is het goudgehalte uiteraard van invloed op de prijs die u hiervoor krijgt. Het goudgehalte wordt uitgedrukt in karaat. 14 karaat goud is binnen Nederland het meest voorkomend en houdt in dat het goud voor 14/24e deel uit goud bestaat. Omgerekend naar procenten is dat 58,5 procent, waardoor u in dit soort sieraden een stempeltje ziet met het getal 585. Op diezelfde manier heeft bijvoorbeeld  18 karaat goud een stempeltje met het getal 750.

Goud verkopen en de goudwisselkoers

Wilt u goud verkopen, dan kunt u er bij Goudaankoop op rekenen dat u altijd de hoogste dagkoers contact of per bankbetaling krijgt uitbetaald. De goudprijs komt tot stand door de wisselwerking tussen vraag en aanbod op de wereldmarkt en is daardoor ook wereldwijd hetzelfde. Goud is net als olie een grondstof die wereldwijd verhandeld wordt en dus ook constant fluctueert in prijs. Goudaankoop werkt eerlijk en altijd op basis van de op die dag geldende goudwisselkoers. Ondanks een non-stop in beweging zijnde wisselkoers werd er de afgelopen jaren een flink stijgende trend in de goudprijs genoteerd.

De garantie van een ervaren, gediplomeerde goudsmid

De goudsmeden die bij Goudaankoop de taxatie van uw gouden sieraad op zich nemen, zijn stuk voor stuk gediplomeerd en hebben jaren ervaring in het vak. Onze collega’s voeren de waardebepaling transparant en gratis voor u uit. Taxaties zijn uiteraard altijd vrijblijvend. Wilt u goud verkopen in Den Haag en komt u naar ons kantoor? Dan wordt u altijd in een afgescheiden loket ten dienst gestaan. Zo maken wij het veilig goud verkopen mogelijk én waarborgen we uw privacy. Omstanders kunnen niet zien wat u aanbiedt of wat u hiervoor eventueel ontvangt.

Goud belenen in plaats van goud verkopen

Goud verkopen aan een juwelier als Goudaankoop is ideaal wanneer u zonder moeite afstand kunt doen van het betreffende sieraad. Is dit niet het geval, maar heeft u op dit moment wel een financieel extraatje nodig? Dan kunt u in plaats van goud verkopen ook goud belenen. Dit doet u bij Goudbelenen, welke net als Goudaankoop een aparte afdeling binnen Goudservice is. Door het verpanden van gouden sieraden met emotionele waarde kunt u toch direct over contant geld beschikken. Betaalt u  het bedrag binnen de afgesproken termijn terug, dan ontvangt u uw sieraad weer.

Meer weten over goud verkopen? Neemt u contact op met Goudaankoop

Wilt u meer weten over goud verkopen en hoe dit precies in zijn werk gaat? Onze medewerkers weten van de hoed tot de rand en lichten u graag in. U kunt telefonisch contact met ons opnemen middels het telefoonnummer 070 3220371. Ook kunt u een e-mail versturen naar info@goudservice.nl. Uiteraard zijn informatie en adviezen altijd vrijblijvend. U bent degene die beslist. Wilt u het goud verkopen? Dan ontvangt u het overeengekomen bedrag contant of op de door u opgegeven bankrekening.

Bekijk ook: Goud verkopen

+25 jaar ervaring

Goudaankoop bestaat sinds 1993 en heeft ruim 25 jaar ervaring met het taxeren van gouden en zilveren sieraden. De inkoopprijs van uw sieraden wordt door ervaren taxateurs bepaald. Goudaankoop betaalt gemiddeld drie tot vier euro boven de prijzen van uw lokale juwelier of goudopkoper. Bij 50 gram is dit € 150,00 tot 200,00 meer dan dat u bij uw lokale goudopkoper of juwelier zou ontvangen! Het is dan zeker de moeite waard om naar Den Haag te reizen.

Hoogste prijs garantie

Goudaankoop betaalt de hoogste prijs voor uw gouden en of zilveren sieraden, horloges, munten en diamanten. Goudaankoop werkt direct samen met de fabrikant die uw oude sieraden verwerkt tot fijn edelmetaal, welke als baren worden verhandeld. Deze rechtstreekse samenwerking vertaalt zich voor u in de hoogste prijs die u kunt ontvangen voor de verkoop van uw gouden en of zilveren sieraden en andere goederen van edelmetaal. Contante of bankbetaling tegen de hoogste dagkoers.

Gratis waardebepaling

Goudaankoop rekent voor u gratis de inkoopwaarde van uw gouden en of zilveren sieraden uit. Ook de inkoopwaarde van uw munten, horloges, diamanten of andere goederen rekenen wij kosteloos voor u uit. U heeft geen verkoop verplichting.

Veiligheid

U staat in een afgescheiden loket. Niemand weet of u iets inlevert of alleen voor informatie komt. Niemand ziet hoeveel geld u meeneemt of dat de betaling per bank plaatsvindt. (Wees voorzichtig bij opkopers of juweliers waar andere kunnen zien wat u inlevert of uitbetaald krijgt.)

Transparantie

Goudaankoop betaalt de hoogste prijs voor al uw sieraden, munten en horloges van goud en zilver. Daar Goudaankoop de hoogste prijs betaalt en niets voor u te verbergen heeft komt de waardebepaling van uw goederen geheel transparant tot stand. U kijkt mee met het toetsen en wegen. U kijkt mee op het scherm waar de gewichten en gehaltes van uw goederen worden ingevuld en u ziet meteen de hoogste prijs die u ontvangt voor uw goederen. Heeft u vragen? Onze medewerkers informeren u graag!

Eerlijkheid

Jammer genoeg horen wij vaak van onze klanten dat hun sieraden elders, bij een andere goudopkopers of bij hun vertrouwde juwelier minder in karaat of gewicht zijn. Bij Goudaankoop worden uw sieraden en gebruiksvoorwerpen op een eerlijke manier getoetst. Wij zijn de enige opkoper van goud en zilver die u durven te adviseren om de prijzen elders te vergelijken!