BEL ONS (070) 322 03 71
Hoogste prijsgarantie, al 25 jaar
Direct uitbetaald in een afgescheiden loket
Uitgeroepen tot de beste Goudopkoper

Goud per post

Wat is Goud per post? Goud per Post is een service bedacht in 2010 door ons bedrijf Goudaankoop. Wanneer u weet wat uw sieraden waard zijn (raadpleeg hiervoor onze tips en calculator op de homepage) en u krijgt geen eerlijke prijs bij de goud wisselkantoor, opkoper of juwelier bij u in de buurt, dan kunt u gebruik maken van onze service Goud per post. U kunt uw sieraden veilig, vertrouwd en verzekerd opsturen. Na ontvangst van uw goederen, ontvangt u vrijblijvend een prijs voor uw sieraden. Indien u hiermee akkoord gaat wordt het bedrag meteen aan u overgemaakt. Zo ontvangt u toch de beste prijs voor uw sieraden of munten zonder persoonlijk langs te komen.

Het versturen van uw sieraden per post is:

  • Veilig
  • betrouwbaar
  • verzekerd

Vul het formulier hiernaast in met uw gegevens en de goederen die u te koop aan wilt bieden. Print het formulier uit en sla een exemplaar op voor uw eigen administratie. Schrijft u het liever handmatig op. Dat is prima. Schrijf dan de gegevens over die u op het formulier kunt invullen. Stuur uw sieraden samen met het formulier in een doosje of luchtkussenenvelop aangetekend op via een PostNl-punt  naar:

G.A.
Hoflandplein 16
2525HA Den Haag

Voor € 9,60 is uw pakket verzekerd tot € 500,-. Bij een hogere waarde kunt u uw pakket tot een bedrag van € 5.500,- verzekerd opsturen voor €15,50. Meer informatie over verzekerd verzenden vind u op de site van PostNL of klink op de onderstaande link.

https://www.postnl.nl/versturen/pakket-versturen/verzendopties/verzekerd/

Tip: Maak een foto van de goederen samen met het formulier.

Indien u de verzendkosten in mindering brengt op het bedrag wat wij aan u betalen voor uw sieraden, zult u merken dat u netto altijd veel meer ontvangt dan dat u bij uw lokale opkoper zou ontvangen.

Komt u toch liever persoonlijk langs, dan bent u van harte welkom. Een afspraak maken is niet nodig.

Verkoop formulier

15 Juni 2024, 00:02 uur

Ik ontvang graag vrijblijvend een prijs voorOpslaan
Printen

Veel klanten van buiten de stad informeren ons dat zij lokaal veel minder, soms wel tot 60% minder, voor hun sieraden krijgen aangeboden dan bij ons. Deze goudopkopers en goud wisselkantoren maken misbruik van de onwetendheid van veel mensen. Simpelweg omdat de meeste mensen geen idee hebben wat hun gouden sieraden waard zijn. Goudaankoop heeft een calculator en informatie op de website geplaatst om iedereen die goud wilt verkopen te informeren over de waarde van hun gouden sieraden. Goudaankoop adviseert u eerst bewust te worden van de waarde van uw gouden sieraden en juwelen alvorens u dit verkoopt.

Goudaankoop betaalt de hoogste prijs voor alle baren, sieraden, munten, horloges, verzamelingen, voorwerpen en goederen gemaakt van zilver, goud of andere edelmetalen.

Goud per Post werkt heel eenvoudig. Stuur uw sieraden aangetekend per post op aan Goudaankoop. Veilig, vertrouwd, discreet en verzekerd!

Goudaankoop betaalt u de hoogste prijs voor uw sieraden.  In zeven stappen verkoopt u uw gouden of zilveren, sieraden, munten, of baren tegen de hoogste prijs.

  1. Sorteer uw sieraden op gehalte en sorteer uw munten op soort.
  2. Weeg uw sieraden en tel uw munten per soort op.
  3. Vul de gewichten per gehalte en het aantal munten per soort in op onze calculator.
  4. Vul het verkoop formulier in. Sla dit op en print het uit.
  5. Doe uw sieraden in een zakje daarna samen met het formulier in een doosje of luchtkussen envelop. Stuur dit aangetekend via een PostNl-punt op naar:

G.A.
Hoflandplein 16
2525HA Den Haag

 

  1. U ontvangt een ontvangstbevestiging van Goudaankoop samen met de getaxeerde waarde van uw aangeboden sieraden.
  2. Indien de prijs akkoord is, ontvangt u meteen het geld op uw rekening.

Een ieder die zijn of haar sieraden, munten en of baren wilt verkopen tegen de beste prijs maar niet qua tijd of afstand in gelegenheid is om langs te komen in onze zaak aan het Hoflandplein te Den Haag. Wij ontvangen sieraden per post vanuit het gehele land: Limburg, Eindhoven, Groningen, Arnhem, Waddeneilanden et cetera; Geen locatie of plaats is dus te ver! Stuur uw sieraden per aangetekend post nu naar ons op en ontvang de beste prijs!

Op onze prijscalculator ziet u de werkelijke prijzen die wij betalen. Goudaankoop betaalt de hoogste prijs voor uw zilveren of gouden sieraden, goudbaren, zilver baren, munten, horloges en diamanten. Uw sieraden worden gerecycled en als beleggingsgoud of zilver verkocht zonder tussenkomst van andere handelaren. Dit vertaalt zich voor u in de hoogste prijs die u kunt ontvangen voor de verkoop van uw sieraden en munten. Als klant profiteert u niet alleen altijd van de beste service, maar zeker ook van de beste prijs. Wij hanteren altijd de meest actuele zilver- en goudprijzen en bieden het meest aantrekkelijke tarief voor munten, baren en sieraden die u inlevert.

Onze service Goud per post is vrijblijvend voor u. Dit betekent dat u geen verkoopverplichting heeft indien u niet akkoord gaat met onze taxatie. Wel dient u er rekening mee te houden dat de kosten voor retourzending voor uw eigen rekening zijn. Door de hoge prijzen die wij betalen voor het goud kunnen wij deze kosten niet voor onze rekening nemen. U doet er verstandig aan om eerst de calculator op onze site in te vullen zodat u weet wat u kunt verwachten.

Tegenwoordig is het nog steeds zo dat veel wisselkantoren en opkopers misbruik maken van het feit dat de meeste mensen niet weten wat hun gouden sieraden waard zijn. Vooral oudere mensen, die niet bekend zijn met het internet, zijn hier de dupe van. Deze wisselkantoren en opkopers betalen ver onder de waarde van gouden sieraden. Deze bedrijven adverteren heel veel en zullen altijd op pagina één van de Google zoekresultaten te vinden zijn. Malafide opkopers zijn makkelijk te herkennen, doordat zij niet de prijzen noemen op hun site. Zij zullen u niet wegwijs maken hoe u zelf de waarde van uw gouden sieraden kunt bepalen. Zij zullen u ook niet adviseren om de aangeboden inkoopwaarde van uw gouden sieraden te vergelijken met andere opkopers.

Goudaankoop betaalt gemiddeld drie tot vier euro per gram meer voor goud dan de prijzen van uw lokale juwelier of goudopkoper. Bij 50 gram is dit € 150,00 tot 200,00 meer dan dat u bij uw lokale wisselkantoor of juwelier zou ontvangen! Kom langs of stuur uw sieraden op!

Goudaankoop koopt uw oude zilveren en gouden sieraden en munten en baren tegen de hoogste prijs á contant. U heeft geen terugkoopverplichting. Dit geeft u de vrijheid om uw geld te besteden waar en wanneer u dit wilt.

+25 jaar ervaring

Goudaankoop bestaat sinds 1993 en heeft ruim 25 jaar ervaring met het taxeren van gouden en zilveren sieraden. De inkoopprijs van uw sieraden wordt door ervaren taxateurs bepaald. Goudaankoop betaalt gemiddeld drie tot vier euro boven de prijzen van uw lokale juwelier of goudopkoper. Bij 50 gram is dit € 150,00 tot 200,00 meer dan dat u bij uw lokale goudopkoper of juwelier zou ontvangen! Het is dan zeker de moeite waard om naar Den Haag te reizen.

Hoogste prijs garantie

Goudaankoop betaalt de hoogste prijs voor uw gouden en of zilveren sieraden, horloges, munten en diamanten. Goudaankoop werkt direct samen met de fabrikant die uw oude sieraden verwerkt tot fijn edelmetaal, welke als baren worden verhandeld. Deze rechtstreekse samenwerking vertaalt zich voor u in de hoogste prijs die u kunt ontvangen voor de verkoop van uw gouden en of zilveren sieraden en andere goederen van edelmetaal. Contante of bankbetaling tegen de hoogste dagkoers.

Gratis waardebepaling

Goudaankoop rekent voor u gratis de inkoopwaarde van uw gouden en of zilveren sieraden uit. Ook de inkoopwaarde van uw munten, horloges, diamanten of andere goederen rekenen wij kosteloos voor u uit. U heeft geen verkoop verplichting.

Veiligheid

U staat in een afgescheiden loket. Niemand weet of u iets inlevert of alleen voor informatie komt. Niemand ziet hoeveel geld u meeneemt of dat de betaling per bank plaatsvindt. (Wees voorzichtig bij opkopers of juweliers waar andere kunnen zien wat u inlevert of uitbetaald krijgt.)

Transparantie

Goudaankoop betaalt de hoogste prijs voor al uw sieraden, munten en horloges van goud en zilver. Daar Goudaankoop de hoogste prijs betaalt en niets voor u te verbergen heeft komt de waardebepaling van uw goederen geheel transparant tot stand. U kijkt mee met het toetsen en wegen. U kijkt mee op het scherm waar de gewichten en gehaltes van uw goederen worden ingevuld en u ziet meteen de hoogste prijs die u ontvangt voor uw goederen. Heeft u vragen? Onze medewerkers informeren u graag!

Eerlijkheid

Jammer genoeg horen wij vaak van onze klanten dat hun sieraden elders, bij een andere goudopkopers of bij hun vertrouwde juwelier minder in karaat of gewicht zijn. Bij Goudaankoop worden uw sieraden en gebruiksvoorwerpen op een eerlijke manier getoetst. Wij zijn de enige opkoper van goud en zilver die u durven te adviseren om de prijzen elders te vergelijken!

-- -- ----, --:-- uur

Goud of munten verkopen?

Bereken wat het u gaat opleveren!

Hoogste prijsgarantie en direct geld, ruim 25 jaar


Afgescheiden loket: Veilig, vertrouwd en discreet


Uitgeroepen tot de beste Goudopkoper