Zilverbaar

Home / Zilver / Zilverbaar

Goudaankoop is hét adres voor uw goud en zilver. U kunt niet alleen uw oude zilveren sieraden bij ons inleveren en hier direct geld voor ontvangen, ook verhandelen wij zilver- en goudbaren. Wij leveren rechtstreeks aan de klant, er is dus geen sprake van tussenhandel. Dit maakt het voor ons mogelijk om zilverbaren tegen de hoogste dagtarieven in te kopen bij particulieren.

Zilverbaren worden vaak gekocht als vorm van belegging. Zilver behoudt namelijk altijd zijn waarde, net als goud. Het in bezit hebben van de zilverbaar biedt in dat geval meer zekerheid dan het op papier of digitaal gekochte zilver. Een zilverbaar wordt geaccepteerd en verhandeld als het gesmolten is volgens internationale richtlijnen en aan alle eisen voldoet. Bij Goudaankoop kunt u er natuurlijk altijd van uitgaan dat dit het geval is.

Wat houdt het in?

Een zilverbaar is letterlijk een blokje zilver. Er zijn zilverbaren van verschillende gewichten, voorbeelden zijn 1 kilo en 5 kilo. Een zilver baar gemaakt door zilver te smelten. De baar bevat vaak stempels en inscripties, zoals de stempel van de producent die het exemplaar gemaakt heeft en het betreffende gewicht. Heeft u een zilverbaar die u graag zou willen verkopen, of is het andersom en bent u juist op zoek naar zilverbaren? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Op onze website kunt u alvast uitrekenen wat de waarde is van het zilver dat u in uw bezit heeft. De prijzen die genoemd worden op de site, zijn altijd gebaseerd op de actuele koersen!

Wij staan voor u klaar

Heeft u goud of zilver dat u wilt verkopen, kom dan gerust vrijblijvend bij ons langs. Wat u meeneemt wordt altijd discreet en eerlijk getoetst en gewogen, waarbij u nog altijd geen verkoopverplichting heeft. Woont u niet in de buurt van Amsterdam of Den Haag? Overweeg dan het verzenden van uw goud of zilver. Wij geven u daar graag meer informatie over.

Neem contact op

Heeft u vragen? of wilt u contact opnemen met ons? Laat dan uw bericht hieronder achter.