Zilver per post

Home / Zilver / Zilver per post

Wellicht heeft u op onze website al gezien dat u uw goud naar ons op kunt sturen, zodat u er niet voor naar Amsterdam of Den Haag hoeft af te reizen. Dit is natuurlijk ook het geval met zilver dat u niet langer gebruikt. Wel willen we u hiervoor waarschuwen: in de meeste gevallen is het niet lonend om zilver op te sturen, omdat u meer kwijt bent aan de verzendkosten dan wat het u daadwerkelijk aan contanten zal opleveren. Stuurt u uw zilver op in combinatie met uw (oude) goud, dan kan het wel weer lonend zijn.

Hoe werkt het?

Zilver per post opsturen werkt hetzelfde als goud verzenden. Het versturen van uw sieraden per post is veilig, betrouwbaar en verzekerd! Wij geven graag in enkele stappen weer hoe het versturen van zilver en goud precies gaat.

  1. Weeg uw sieraden/munten en tel eventuele munten. Vul de gewichten en aantal in op onze calculator. U ziet onderaan dan direct welke waarde uw sieraden en munten hebben. Houd rekening met onedele materialen op de sieraden, zoals leer, edelstenen of kralen. Lukt het sorteren en wegen thuis niet, dan kunnen wij dit natuurlijk ook voor u doen.
  2. Vraag onderaan deze pagina het gratis retourpakket aan. Dit ontvangt u al snel bij u thuis, natuurlijk discreet verpakt.
  3. U levert het pakket in bij uw postkantoor of postpunt. Stuur de envelop aangetekend op. Deze zijn standaard verzekerd tot een bedrag van 50 euro. Het is ook mogelijk om de zending aangetekend en verzekerd op te sturen, dit kost dan 11,50 euro. Uw zending is dan verzekerd tot 5500 euro. Is de waarde van uw goud of zilver hoger, dan adviseren wij u om de inhoud te verdelen over meerdere enveloppen. Geef dan bij het aanvragen van het retourpakket ook aan dat u meerdere enveloppen wenst te ontvangen.
  4. U ontvangt per mail of telefonisch, afhankelijk van wat u wilt, de exacte waardebepaling. Gaat u akkoord, dan storten wij het afgesproken bedrag direct op uw rekeningnummer.

Heeft u vragen over het verzenden van goud of zilver? Neem dan contact op met onze medewerkers! Natuurlijk kunt u ook uw goud naar ons opsturen.

Neem contact op

Heeft u vragen? of wilt u contact opnemen met ons? Laat dan uw bericht hieronder achter.