Zilver

Home / Zilver

Wilt u uw oude zilver verkopen, omdat u het niet meer gebruikt of kunt gebruiken vanwege beschadiging? Dan bent u bij Goudaankoop aan het juiste adres. Veel tevreden klanten gingen u al voor en verkochten hun oude goud of zilver tegen de hoogste dagprijs. Het oude zilver waarmee u naar ons toekomt, wordt zorgvuldig getoetst en gewogen. Het proces van waardebepaling is bij ons altijd inzichtelijk, bovendien heeft u geen verkoopplicht wanneer wij u een prijs aanbieden. Als klant bent u altijd koning! Wilt u direct weten wat uw zilver waard is, voor u ons bezoekt in Den Haag of Amsterdam? Bereken het meteen op onze website!

Goudaankoop is onderdeel van Goudservice, een gediplomeerd juweliersbedrijf dat prachtige sieraden vervaardigt. U kunt dus niet alleen bij ons terecht als u zilver verkopen wil, maar ook als u op zoek bent naar een bijzonder sieraad.

Zilver inkoop via pakketpost

Net als goud, behoudt zilver altijd zijn waarde. Wel is het zo dat zilver over het algemeen veel minder waard is dan goud. Het is dan belangrijk dat u van tevoren een schatting kunt maken van het bedrag dat u voor uw oude zilver terug krijgt. Bij Goudaankoop kunt u gebruikmaken van de verzendservice als het gaat om zilver inkoop. Dit houdt in dat u uw goud of zilver naar ons opstuurt, in plaats van dat u ermee langskomt. Dit kan handig zijn wanneer u niet in de buurt woont. Wilt u zilver verkopen via onze verzendservice, dan adviseren we u (als het om een kleinere hoeveelheid gaat) om dit te combineren met het verkopen van goud. Op deze manier weegt het beter op tegen de kosten die u maakt voor het verzenden.

Klant is koning

Goudaankoop kan u natuurlijk ook van dienst zijn met zilver inkoop. Bezoekt u onze vestiging en levert u uw oude goud of zilver in, dan vergoeden we sowieso uw parkeerkosten tot maximaal een uur. Inkoop van zilver en goud gebeurt bij ons altijd eerlijk, transparant en discreet. U kunt in een afgescheiden loket uw materialen aanbieden. Heeft u vragen over Goudaankoop, of over het zilver dat u wilt aanbieden? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers.

Neem contact op

Heeft u vragen? of wilt u contact opnemen met ons? Laat dan uw bericht hieronder achter.