Juwelier

Home / Over ons / Juwelier

Goudaankoop is onderdeel van Goudservice. Dit is een gediplomeerd juweliersbedrijf dat al sinds 1992 de mooiste sieraden voor u maakt. Juwelier Goudservice is gespecialiseerd in zowel goud als zilver. Niet alleen kunt u hier terecht voor het kopen van een mooi juweel, u kunt er ook uw eigen sieraden belenen als u tijdelijk extra geld nodig heeft. De rente tarieven voor diensten zijn voor u altijd zo gunstig mogelijk. Dat Goudaankoop deel uitmaakt van de diensten van Goudservice, is voor u als klant erg handig. We kunnen u door onze jarenlange ervaring altijd gedegen advies geven en kunnen u ook alles vertellen over goud en zilver.

Alles onder één dak

Wilt u graag uw goud verkopen, uw zilveren sieraden inwisselen of bent u op zoek naar een mooi nieuw sieraad? Of heeft u tijdelijk wat extra geld nodig en wilt u dat bereiken door tijdelijk onze sieraden bij ons onder te brengen? Dan is dat allemaal mogelijk. Goudservice en Goudaankoop kunt u vinden in Den Haag, op het Hoflandplein nummer 16. U vindt dus beide takken van het bedrijf op één plek. U kunt bij wijze van spreken uw oude gouden sieraden omwisselen voor geld, en er in hetzelfde pand een prachtig nieuw sieraad van kopen. Bij Goudaankoop, maar ook bij Goudservice, zijn transparantie, eerlijkheid en discretie zeer belangrijk. Prijzen en waardebepalingen zijn altijd inzichtelijk, en er is altijd ruimte om geldzaken discreet af te handelen.

Kopen of verkopen vanuit huis?

Lukt het niet om bij ons langs te komen? Bij Goudservice is het ook mogelijk om diverse artikelen online te bestellen. Wat dacht u van een prachtige ring voor Moederdag of een andere gelegenheid, of andere bijzondere sieraden om cadeau te geven? Wilt u graag uw goud of zilver verkopen, dan hoeft u dat bij Goudaankoop ook niet per se in Den Haag te doen. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om goud of zilver naar ons op te sturen, waarna wij de inhoud toetsen en wegen en u een voorstel doen voor een prijs. U heeft daarbij nooit een verkoopplicht en kunt altijd van de verkoop afzien. Meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op!

 

Neem contact op

Heeft u vragen? of wilt u contact opnemen met ons? Laat dan uw bericht hieronder achter.