Goudsmid Den Haag

Home / Over ons / Goudsmid Den Haag

Bent u op zoek naar een ervaren goudsmid in Den Haag of een juwelier, om mooie sieraden te kopen, belenen of verkopen? Dan zit u goed bij Goudaankoop. Goudaankoop is namelijk onderdeel van Goudservice, gediplomeerd juweliersbedrijf dat in 1992 is opgericht. Bij Goudservice kunt u niet alleen terecht wanneer u nieuwe sieraden wil kopen, ook is het mogelijk om uw eigen sieraden hier te belenen wanneer u tijdelijk wat extra geld nodig heeft. Voor het verkopen van uw goud of zilver, kunt u natuurlijk een bezoek brengen aan Goudaankoop. Wij hebben niet alleen een vestiging in Den Haag, waar ook Goudservice bij in zit, maar ook kunt u ons vinden in Amsterdam.

Wat doet een goudsmid?

Wat is eigenlijk de definitie van een goudsmid? Een goudsmid is een metaalbewerker, gespecialiseerd in het maken van juwelen en andere sier- en kunstvoorwerpen van edele metalen. Het lijkt misschien alsof ‘goudsmid’ betekent dat je alleen maar met goud werkt, maar dat is in dit geval niet zo. De term goudsmid, zilversmid of edelsmid zeggen vooral iets over het eindproduct dat ontstaat. Een goudsmid bijvoorbeeld maakt volgens de term unieke sieraden en kunstvoorwerpen, waar een zilversmid vooral gebruiksvoorwerpen maakt (denk aan tafelzilver of kandelaars). Als juwelier of goudsmid is Goudservice dus hét adres voor prachtige gouden en zilveren sieraden.

De klant is altijd koning

Vanwege het feit dat Goudaankoop onderdeel is van Goudservice, kunt u bij ons terecht voor alles wat met goud te maken heeft. Wij vinden transparantie, eerlijkheid en discretie zeer belangrijk. Het verkopen van uw goud of zilver kan bij ons dus altijd aan een afgeschermd loket, en de waardebepaling is voor u als klant altijd inzichtelijk. Wilt u graag direct weten wat uw oude goud of zilver waard is? Bereken dat dan op onze homepage! Zo ziet u meteen of het voor u de moeite waard is om bij ons langs te komen of uw oude sieraden op te sturen.

 

Neem contact op

Heeft u vragen? of wilt u contact opnemen met ons? Laat dan uw bericht hieronder achter.