Beste goudopkoper

Home / Over ons / Beste goudopkoper

In 2013 is Goudaankoop uitgeroepen tot ‘beste goudopkoper’. Dat is natuurlijk niet voor niets. Onze service is erop gericht om mensen op een zo eerlijk, transparant en discreet mogelijke manier te helpen. Zowel bij ons in de zaak, als thuis achter uw computer. Want uw goud verkopen doet u niet alleen in Den Haag of Amsterdam voor de beste prijs, maar ook gewoon online! Bestel online uw retourpakket en stuur vervolgens uw goud en zilver gewoon naar ons op. Wij bepalen dan de prijs ( van tevoren kunt u ook op onze website bekijken wat de waarde is van het goud en zilver dat u opstuurt) en als u daarmee akkoord gaat, storten wij het beloofde bedrag direct op uw bankrekening. U heeft geen verkoopplicht, wanneer u het niet eens bent met de prijs, krijgt u uw sieraden gewoon weer teruggestuurd.

Waarom Goudaankoop?

Onze verzendservice is nog maar één van de voordelen die Goudaankoop te bieden heeft. Als klant profiteert u altijd van de beste service, maar zeker ook van de beste prijs. Wij hanteren altijd de meest actuele goudprijzen, en bieden het meest aantrekkelijke tarief voor het goud dat u inlevert. Kortom: u krijgt bij ons altijd de ‘hoogste prijs’ garantie! Natuurlijk zetten we graag alle voordelen voor u op een rij:

  • altijd de beste prijs voor uw goud en zilver;
  • u kunt bij ons langskomen, maar uw sieraden naar ons opsturen is ook mogelijk;
  • wij kunnen in bepaalde gevallen uw reis- en parkeerkosten vergoeden;
  • waardebepaling van uw meegebrachte sieraden is altijd inzichtelijk;
  • goud en zilver verkopen gebeurt bij ons in een afgescheiden loket;
  • wij hebben alle kennis en ervaring in huis om u zo goed mogelijk te helpen!

Bereken direct wat u krijgt voor uw goud!

Op onze homepage berekent u direct hoeveel uw (oude) goud of zilver nog waard is. Het goud dat voor u misschien weinig meer waard is, door veroudering of beschadiging, kan nog best wat opleveren! Een spaarcentje voor de vakantie, een avondje uit eten, of een bijdrage aan een prachtig nieuw sieraad: wat gaat u met het geld doen? Heeft u vragen over Goudaankoop of onze diensten, stel ze dan gerust: onze medewerkers staan voor u klaar.

Neem contact op

Heeft u vragen? of wilt u contact opnemen met ons? Laat dan uw bericht hieronder achter.