Oud Goud? Lever het in!

Home / Oud Goud? Lever het in!

Wat is oud goud en waarom kunt u oude, kapotte gouden sieraden beter bewaren in plaats van weggooien? Dat leggen we u natuurlijk graag even uit! Oud goud, dat wil zeggen ‘rest’ goud, of kapotte gouden sieraden, horloges of andere dingen, is nog steeds geld waard. Misschien niet voor u, omdat u het product niet meer kunt gebruiken of dragen, maar wel voor juweliers en de goudsmid! Bij Goudaankoop kunt u terecht als u voor uw oude goud (ook wel sloopgoud genoemd) nog het hoogste bedrag wil ontvangen. U kunt dat discreet doen in één van onze vestigingen, maar u kunt ook uw oudgoud opsturen en er op deze manier geld voor krijgen.

De beste service, geen verkoopverplichting

Goudaankoop biedt u de beste service als het gaat om het inkopen van goud dat u te bieden heeft. U kunt van tevoren op onze website bekijken hoeveel uw goud waard is, zodat u direct weet of het lonend is om een bezoekje te brengen aan onze vestiging. Wij bieden altijd actuele koersen, u komt dus niet voor verrassingen te staan wanneer u bij ons aan het loket verschijnt. Wij wegen vervolgens het oude goud dat u meebrengt, en toetsen de kwaliteit. Zelfs op dat moment heeft u nog geen verkoopverplichting! U kunt altijd zelf bepalen of u akkoord gaat of niet. Hetzelfde geldt wanneer u uw goud naar ons opstuurt: bent u het niet eens met de prijs die wij bieden naar aanleiding van uw opgestuurde goud, of wilt u uw goud nog niet verkopen voor die prijs? Dan krijgt u het uiteraard gewoon terug.

Reis- en parkeerkosten regeling bij Goudaankoop

Omdat wij mensen die niet in de buurt van Amsterdam of Den Haag wonen ook graag willen helpen, bieden wij een tegemoetkoming in de reis- en parkeerkosten. De reiskosten worden bij ons vergoed wanneer u 100 gram goud of meer inlevert, en parkeerkosten worden tot maximaal 1 uur altijd vergoed. Wat wilt u nog meer? Voor vragen of meer informatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

 

Neem contact op

Heeft u vragen? of wilt u contact opnemen met ons? Laat dan uw bericht hieronder achter.