Goudkoers

Home / Goud / Goudkoers

Wilt u uw oud goud of oud zilver verkopen voor de beste goudkoers?
Wij bieden de beste prijs! Goudaankoop is uitgeroepen tot de beste goudopkoper in 2013!

Goudaankoop hanteert een aantal richtlijnen waarvan u profiteert:

 • Uw goud of zilver wordt eerlijk getoetst en gewogen;
 • U krijgt de beste goud- of zilverprijs; in contanten of direct op uw rekening.
 • Bij ons krijgt u een gratis taxatie door een gediplomeerde en ervaren goudsmid.
 • Wij bieden de hoogste prijsgarantie!
 • Bij de verkoop van oud goud of oud zilver werken we in een afgescheiden loket. Dit waarborgt uw discretie en veiligheid.

Ook benieuwd naar onze goede service en eerlijke prijzen? Kom langs op een van onze twee inkoop locaties of neem contact op!

Goudaankoop Den Haag
Hoflandplein 16
2525 HA Den Haag
E-mail: info@goudaankoop.nl
Tel. nr: 070 32 20 371
Goudaankoop Amsterdam
Winkel centrum Osdorp 816
1068 TD Amsterdam
E-mail: info@goudaankoop.nl
Tel. nr: 020 8944296

Oud goud inwisselen tegen een hoge goudkoers

Goudaankoop.nl koopt tegen de hoogste goudkoers uw oud goud op. Maak geld van uw oude gouden sieraden, oude gouden juwelen, sloopgoud of oude gouden munten. U kunt bij ons al uw oud goud betrouwbaar en veilig inwisselen tegen een goede prijs.

Wat is de goudkoers ?

Goudaankoop is het betrouwbare adres in Den Haag voor al uw oud goud. U ontvangt bij ons altijd goed geld voor uw oude juwelen omdat we werken met de beste koers. Goudaankoop kan dit doen omdat we naast het meest bekende adres voor het inwisselen van uw oud goud, ook goud reparaties uitvoeren en nieuwe juwelen maken. De inkoop van uw goud kan ook verrekend worden met de reparatie. Gouden juwelen hebben hierbij een hogere marktwaarde dan oud goud. Hierdoor kunnen wij u een betere goudprijs bieden dan de goudkoersen van andere handelshuizen. De goudkoers is een wisselkoers en de dagwaarde is afhankelijk van de markt. Wel garanderen wij u een stabiliteit in onze goudservice en betrouwbare manier van handelen. De meest actuele goudkoers vindt u dagelijks op onze site.

De goudkoers bij Goudaankoop

Goudaankoop handelt alleen in fysiek goud en zilver. De in- en verkoopprijzen van Goud aankoop zijn gebaseerd op de spot goudkoers, vermeerderd met een dealerspread voor de fysieke handel. Samen vormen deze de koop- en verkoopprijs van Goudaankoop. Door onze jaren lange ervaring en expertise staan wij garant voor veiligheid, transparantie en de beste prijzen op de markt.

Volatiliteit van de goudkoers

Historisch gezien en vergeleken met ander beleggingscategorieën vertoont de goudkoers een matige volatiliteit. Zo heeft bijvoorbeeld de zilver een veel volatieler karakter dan de goudkoers. De extreme uitschieters in de koers worden afgevlakt door langere perioden met relatief weinig beweging.

Actuele goudkoers weetjes

Omdat er tegenwoordig op verschillende niveaus in goud wordt gehandeld, fluctueert de actuele goudkoers gedurende de dag. De ervaren medewerkers van Goudaankoop weten precies wanneer en waar ze voor u de beste deals kunnen halen en waardoor wij de beste prijzen kunnen aanbieden.

Zo wordt er in fysiek goud gehandeld op de Comex afdeling van de New York Mercantile Exchange in de vorm van futures en in cfd’s. De futures goudmarkt is vele malen groter dan de hoeveelheid fysiek goud die wordt verhandeld. Dit is mogelijk omdat handelaren op de futures goudmarkt niet de intentie hebben om het goud daadwerkelijk fysiek te ontvangen, er wordt voornamelijk gehandeld als speculatie op de goudprijs.

Hoe wordt de goudprijs bepaald?

De goudprijs gaat per troy ounce. Dit is een gewichtsmaat voor edelmaten dat ongeveer gelijk staat aan 31,1 gram. De troy ounce wordt uitgedrukt in een bepaald bedrag in Amerikaanse dollars. Op de goudmarkt wordt de hoogte van dit bedrag bepaal door de goudkoers. De hoogte van de goudkoers ligt aan een aantal factoren die hier onder worden opgesomd:

 • vraag naar goud;
 • aanbod van goud;
 • economie;
 • dollarkoers;
 • politieke onrust;
 • inflatie (geldontwaarding);
 • overheid.

Goud blijft, ook in tijden van crisis, een waardevast product. De vraag naar goud neemt hierdoor toe en prijs blijft stijgen. Op onze Home pagina ziet u de richtlijn die wij volgen in onze goudprijs. Dit wordt eenmaal daags aangepast. U ziet de grafiek van de actuele goudprijs. De sloopwaarde kan pas afhankelijk van het sieraad worden bepaald. Wij nodigen u uit om langs te komen met uw sieraad zodat wij een exacte prijs kunnen berekenen. Deze taxatie is geheel vrijblijvend en kosteloos. Opsturen per post kan natuurlijk ook.

Aangeboden door Goudaankoop, voor de eerlijkste goudkoers in Den Haag

Wij geven u graag alle informatie over de goudkoers of goudprijs die u wilt. Helemaal gratis. Goudaankoop: uw beste adres voor een eerlijke goudkoers per gram in Den Haag. Goudkoers

Neem contact op

Heeft u vragen? of wilt u contact opnemen met ons? Laat dan uw bericht hieronder achter.