Goudbaar

Home / Goud / Goudbaar

Bij Goudaankoop kunt u ook terecht voor (het inwisselen van) goudbaren. Wij kunnen u daarbij de beste service en de meest aantrekkelijke prijzen bieden, omdat wij rechtstreeks leveren aan de consument. Er is dus geen sprake van tussenhandel. Dit houdt ook in dat we de goudbaren weer tegen de hoogste dagprijzen bij particulieren kunnen inkopen.

Mensen die goudbaren kopen als belegging, doen dat voornamelijk omdat goud nog altijd een waardevol en internationaal geaccepteerd betaalmiddel is. Tevens biedt het een extra stukje zekerheid. Wanneer u digitaal of op papier goud koopt, heeft u tenslotte het goud niet fysiek in handen en bij een baar van goud is dit wel het geval. Een goudbaar moet wel aan bepaalde eisen voldoen, wil het geaccepteerd en verhandeld kunnen worden.

Wat is een goud baar precies?

Terug naar de precieze definitie: goud baren zijn blokjes die bestaan uit puur goud. Ze worden gemaakt in een smelterij en bevatten vaak een aantal stempels en bepaalde inscripties. Zo staat er vaak ‘999’ op, ‘fine gold’, het specifieke gewicht en het stempel van de betreffende producent. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden, als u op zoek bent naar een goudbaar of als u er één heeft liggen die u zou willen verkopen? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van Goudaankoop! Wij staan voor u klaar met advies en de beste service.

Veilig en discreet uw goud verkopen

Uw goudbaar, gouden tientje, oud goud of andere gouden voorwerpen verkopen via Goudaankoop brengt diverse voordelen met zich mee. Zo bent u bij ons verzekerd van transparantie, eerlijkheid en discretie. U kunt bij ons langskomen in Den Haag of Amsterdam, om uw goud te laten wegen en taxeren. Wij kunnen in veel gevallen zorgen voor een tegemoetkoming in de kosten van uw reis of het parkeren. Lukt het niet om langs te komen, omdat u bijvoorbeeld te ver weg woont? Dan is het ook mogelijk uw goud naar ons op te sturen. Bij Goudaankoop is en blijft de klant altijd koning!

Neem contact op

Heeft u vragen? of wilt u contact opnemen met ons? Laat dan uw bericht hieronder achter.