Goud

Home / Goud

Bij Goudaankoop kunt u onder andere uw gouden munten en oude (kapotte) gouden sieraden verkopen. Als het gaat om goud inkoop bieden wij altijd de meest aantrekkelijke prijs. Daarnaast vindt u bij ons ook gloednieuwe juwelen, gemaakt door echte vakmensen. Vanwege de gunstige goudkoers kunnen we ook deze sieraden voor een scherp tarief aan u verkopen. Goudaankoop is onderdeel van Goudservice, erkend juweliersbedrijf dat weer prachtige nieuwe juwelen vervaardigt van het goud dat Goudaankoop van u aanneemt. De inkoop van goud houden we voor u altijd inzichtelijk: u krijgt niet te maken met zelfverzonnen prijzen of waardebepalingen die nergens te achterhalen zijn. Dit zijn voor u de belangrijkste voordelen van onze service:

  • Het hele proces, van wegen tot prijsbepaling, is inzichtelijk voor u
  • U wordt altijd geholpen door een gediplomeerd en ervaren goudsmid
  • In een afgescheiden loket kunt u veilig en discreet uw goud aan ons tonen en verkopen
  • U krijgt de beste prijs voor uw goud: in contanten of op uw rekening gestort

Goud inleveren: zo werkt het

Heeft u thuis wat gouden sieraden gevonden en wilt u deze graag verkopen? Pak het dan als volgt aan: eerst verzamelt u de gouden producten die u heeft en probeert u zelf te achterhalen om hoeveel karaats goud het gaat. Dit kunt u zien aan (keur)merkjes die op het goud te vinden zijn. Vaak zijn deze merkjes goed te zien met een vergrootglas. Lukt u dit niet zelf, dan kunnen wij altijd achterhalen van hoeveel karaats er sprake is. Ook kunt u uw gouden producten vast wegen, en op onze website vervolgens kijken wat daar op dit moment de waarde van is. Houd rekening met het feit dat sommige juwelen ook nog andere materialen bevatten, die invloed kunnen hebben op het gewicht en daarmee de waarde. Ook als u onvoorbereid onze winkel binnen stapt, weet u in een mum van tijd wat uw verzamelde goud waard is en kunt u zelf bepalen of u akkoord gaat met de door ons aangeboden prijs!

Ook opsturen kan bij inkoop goud

Wij snappen dat de inkoop van goud niet altijd op locatie kan gebeuren. Wij hebben vestigingen in Amsterdam en Den Haag, maar begrijpen dat het niet voor iedereen mogelijk is om naar deze plaatsen af te reizen. Daarom is ook het opsturen van uw goud bij ons een optie. Heeft u vragen over de waarde van uw goud, het inwisselen zelf of over Goudaankoop als bedrijf? Laat het ons dan vooral weten! We staan graag voor u klaar met antwoord en advies.

 

Neem contact op

Heeft u vragen? of wilt u contact opnemen met ons? Laat dan uw bericht hieronder achter.