Volg ons op

Welkom bij Goudaankoop, het adres voor eerlijke prijzen en taxaties. Direct geld en gegarandeerd de hoogste koers. Heeft u vragen? bel meteen 070-3220371 voor Den Haag en 020-8944296 voor Amsterdam.

Reken nu zelf in 3 stappen uit wat uw goud of zilver waard is!

1. Sorteer uw sieraden, munten en voorwerpen op karaat. uitleg
2. Weeg uw sieraden en tel uw munten en baren. uitleg
3. Vul de gewichten en aantallen in en u ziet de waarde van uw goud / zilver uitleg

Waarom goud verkopen?

Wij geven uw goud waarde zodat u het geld ergens voor kunt gebruiken waar u plezier aan beleeft. Wilt u bijvoorbeeld op vakantie maar mist u net dat een beetje geld om wat langer weg te kunnen? Of wilt u liever gewoon even heerlijk shoppen zonder op uw geld te moeten letten? Of heeft u gewoon geld nodig omdat de maand nog zo lang duurt. Wat u er mee doet mag u helemaal zelf weten, maar dat uw goud geld oplevert is iets dat zeker is. Goud verkopen doet u bij Goudaankoop.nl. Wij zijn immers uitgeroepen tot de beste goudopkoper van 2013!

Goudaankoop is hét adres voor de in- en verkoop van goud, zilver en allerhande sieraden en juwelen. U kunt bij ons terecht met uw oude goud en u kunt bovendien online de waarde van uw goud uitrekenen. Klikt u daarvoor op onderstaande link:

De voordelen van goud verkoop bij Goudaankoop

Bij Goudaankoop verkoopt u uw goud voor de beste prijs. Hierom kiest u voor Goudaankoop:

  • Uw goud of zilver wordt eerlijk getoetst en gewogen;
  • U krijgt de beste goud- of zilverprijs; in contanten of direct op uw rekening.
  • De mogelijkheid om goud op te sturen per post;
  • Bij ons krijgt u een gratis taxatie door een gediplomeerde en ervaren goudsmid.
  • Wij bieden de hoogste prijsgarantie!
  • Bij de verkoop van oud goud of oud zilver werken we in een afgescheiden loket. Dit waarborgt uw discretie en veiligheid.

Ook benieuwd naar onze goede service en eerlijke prijzen? Kom langs op een van onze twee inkoop locaties of neem contact op!

Goudaankoop Den Haag
Hoflandplein 16
2525 HA Den Haag
E-mail: info@goudaankoop.nl
Tel. nr: 070 32 20 371
Goudaankoop Amsterdam
Winkel centrum Osdorp 816
1068 TD Amsterdam
E-mail: info@goudaankoop.nl
Tel. nr: 020 8944296

Bekijk ook wat onze klanten van ons vinden.

Is mijn goud ook veel waard?

Jazeker! Net als oude gouden munten of sloopgoud behoudt elk goud zijn waarde. Goudaankoop is het meest betrouwbare adres voor goud verkoop tegen contant geld of giraal geld. Wat u het liefst hebt! Goudaankoop kan u een hoge prijs garanderen omdat we behalve inkopen ook nieuwe juwelen maken.

Goud verkoop weetjes

Bij het verkopen van uw goud is het belangrijk om eerst goed onderzoek te doen naar de bedrijven die zich bezig houden met het inkoop hiervan. Hier zijn enkele zaken waar u altijd op moet letten:

  1. Zorg ervoor dat uw goederen altijd in uw toezicht getoetst en gesorteerd worden.
  2. Kijk altijd mee op de weegschaal om het gewicht te controleren.
  3. Vraag altijd naar de berekening, hoe het bedrag tot stand komt wat u aangeboden krijgt.

Wanneer de bedrijf waar u uw sieraden te koop aanbiedt op een eerlijke manier werkt, zal deze er geen moeite mee hebben om transparant te zijn. Zo bent u er ook zeker van dat u het juiste bedrag uitbetaald krijgt.

Goudaankoop spant zich in om risico’s te vermijden wanneer het komt bij het inkopen van uw goud. Het advies van onze experts is onontbeerlijk.

Groothandel

Er zijn de laatste jaren heel wat nieuwe ondernemingen uit de grond gestampt, die zich bezighouden met het vinden van nieuwe ontginningsgebieden. Ze zetten veelbelovende projecten op til, in de hoop goud te vinden… met wisselend succes. Het komt erop neer net te investeren in die bedrijven die inderdaad succes hebben.

Daarvoor heb je experts nodig die de financiële markt van top tot teen weten te doorgronden. Echter blijft het moeilijk om de nodige informatie in te winnen, want bereidwillige raadgevers die zo ver willen gaan blijken moeilijk te vinden. Heb jij veel contacten in de beurswereld? Spreek hen aan over beleggingen in goud en wie weet over welke pareltjes zij jou weten te informeren.

goud verkopen goud verkopen goud koers
goud per post goud prijs
goud belenen

Bezoek onze webshop: