Faq’s

Home / Faq’s
Wat betaalt u vandaag voor het goud?

Op onze Home pagina kunt u de richtprijzen zien. Dit wordt eenmaal daags aangepast. Rechts ziet u de grafiek van de actuele goudprijs.  Afhankelijk  van het sieraad, kunnen wij meer dan de sloopwaarde betalen. Voor een exacte prijs nodigen wij u uit om langs te komen. Wij taxeren dan geheel vrijblijvend en kosteloos uw sieraden. Opsturen perpost kan natuurlijk ook. http://goudaankoop.nl/opsturen/ Door directe samenwerking met de bank kunnen wij garant staan voor de allerhoogste prijs die u kunt ontvangen voor uw goud of zilver. Wij rekenen geen smeltverlies of andere verborgen kosten. U heeft ook geen terugkoop verplichting.

Vele adverteren met hoge prijzen. Hoe weet ik dat ik de beste prijs krijg bij Goudaankoop?

Goudaankoop garandeert u de beste prijs en service. Wij adviseren u ook eerst een prijs op te vragen voor uw sieraden bij een andere goudopkoper of juwelier. Wanneer u daarna te horen krijgt wat wij u bieden voor dezelfde sieraden zult u aangenaam verrast zijn van het verschil.

Moeten we een afspraak maken om langs te komen?

Goudaankoop heeft drie afgescheiden loketten waar u ieder moment geholpen kunt worden door een goudsmid zonder afspraak.

Moet ik lang wachten voor ik aan de beurt ben?

Veel mensen maken gebruik van de hoogste prijs die Goudaankoop biedt voor goud en zilver. Goudaankoop heeft de mogelijkheid om diverse klanten te gelijkertijd te helpen. Hierdoor blijft de wachttijd zeer beperkt. Het kan voorkomen dat u even moet wachten, maar dat is zeer de moeite waard.

Is het de moeite om anderhalf uur of langer te reizen als ik iets te koop wil aanbieden?

ndien u van ver moet komen adviseert Goudaankoop u om eerst een prijs op te vragen bij u lokale juwelier of goudopkoper. Vraagt u ook meteen naar het gehalte en het gewicht. Deze gegevens kunt u invullen op onze calculator.  Nu kunt u zelf beslissen of het de moeite waard is om langs te komen bij Goudaankoop. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, dan kunt u gebruik maken van de “Goud per post” service.

Kan ik makkelijk parkeren bij Goudaankoop?

Parkeren is mogelijk in de wijk of parkeergarage onder de markt. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Heemstraat

Welke bus of tram kan ik nemen om bij Goudaankoop te komen

Goudaankoop kunt u met de volgende bussen of trams bereiken:

  • tram 11 en 12 halte Hoefkade 1 minuut lopen
  • bus 130 halte Herman Costerstraat 1 minuut lopen
  • tram 6 of bus 25 halte Hobbemaplein 5 minuten lopen over de markt richting Hoefkade
    anders 1 Halte met tram 11 of 12 richting Hoefkade
Neem contact op

Heeft u vragen? of wilt u contact opnemen met ons? Laat dan uw bericht hieronder achter.