Alles over goud belenen

Home / Goudaankoop / Alles over goud belenen

Alles over goud belenen

Wat is belenen en hoe kunt u gebruikmaken van deze dienst? Dat leggen we u graag uit in dit artikel. Belenen houdt in dat u een lening afsluit, waarvoor u een onderpand achterlaat. Belenen kunt u onder andere doen in een zogenoemd ‘pandjeshuis’, waarbij u allerlei soorten producten als onderpand kunt inleveren, maar u kunt ook belenen bij Goudbelenen. Goudbelenen is net als Goudaankoop een onderdeel van Goudservice, een gediplomeerd juweliersbedrijf met vestigingen in Amsterdam en Den Haag. Bij Goudbelenen kunt u alle soorten sieraden, munten, horloges én gebruiksvoorwerpen inleveren die gemaakt zijn van goud, zilver en platina.

Hoe werkt goud belenen?

Belenen kan een gunstige oplossing zijn wanneer u door omstandigheden extra geld nodig hebt. Stel dat u net niet helemaal uitkomt met de huur of hypotheek, of dat u een onverwachte aankoop moet doen waar u geen budget voor heeft. In dat geval kunt u door goud belenen een soort lening afsluiten. Hoe werkt dit precies? Neem de sieraden of voorwerpen die u als onderpand wil gebruiken mee naar Goudbelenen. Daar wordt bepaald wat de waarde is van de producten, en wat voor lening u daarvoor kunt afsluiten. U spreekt met de professionals van Goudbelenen af hoe lang u erover doet om de lening terug te betalen. Dit kan bijvoorbeeld een termijn zijn van twee, vier of zes maanden. Afhankelijk van de hoogte van de lening, betaalt u een klein bedrag aan Goudbelenen als een soort rente of servicekosten. De tarieven hiervoor kunt u bekijken op de website.

Belangrijke informatie bij sieraden belenen

Sieraden belenen doet u dus voor een bepaalde periode. Wanneer u binnen de afgesproken tijd het bedrag van de lening en de extra kosten weer heeft terugbetaald, krijgt u de beleende sieraden weer terug. Denk er wel aan dat u bij zowel het belenen als het ophalen van de spullen een geldig identiteitsbewijs moet kunnen laten zien. Wanneer u iemand anders stuurt om de beleende spullen op te halen, moet deze daartoe gemachtigd zijn en dit kunnen laten zien. Heeft u vragen over het belenen? Dan kunt u uiteraard terecht bij ons voor meer informatie.

Recent Posts
Neem contact op

Heeft u vragen? of wilt u contact opnemen met ons? Laat dan uw bericht hieronder achter.